Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αντιρατσιστική αηδία στο Ηρώδειο

Λαθρομετανάστες, αντιρρησίες συνείδησης, και πολύχρωμοι περαστικοί συνόδευσαν την Κούνεβα σε μοντέρνα εκδοχή του... Προμηθέα Δεσμώτη!
19 Ιουλίου 2010

Αντιρατσιστική αηδία στο ΗρώδειοΤο είδαμε και αυτό... Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές εκμεταλλευθήκαν ακόμη και τον χώρο του Ηρωδείου, έτσι ώστε να προωθήσουν την αντιρατσιστική και ανθελληνική προπαγάνδα τους, γελοιοποιώντας παράλληλα τον ιερό θεσμό της Αρχαίας Τραγωδίας.
Συγκεκριμένα στην αυλαία του Ελληνικού Φεστιβάλ στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη, παρουσιάστηκε η αντιρατσιστική εκδοχή του Προμηθέα Δεσμώτη! Μάλιστα για την επιτυχία του όλου concept επιστρατευτήκαν ακόμη και λαθρομετανάστες αλλά και αντιρησίες συνείδησης, οι οποίοι ως «ηθοποιοί»(!) εισήλθαν επί σκηνής λέγοντας «Είμαστε η Αθήνα», «Μας επέλεξαν επειδή αντιπροσωπεύουμε στατιστικά τον πληθυσμό της πόλης. Αντιπροσωπεύουμε την ηλικιακή πυραμίδα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας». Και το αντιρατσιστικό αίσχος συνεχίστηκε με το εξής κωμικοτραγικό «Ερχόμαστε από διαφορετικές χώρες και ηπείρους», διευκρίνισαν κρατώντας τα σημαιάκια τους. «Τρεις από εμάς δεν είναι καταγεγραμμένοι», μας πληροφόρησαν προτού «αναδυθούν» από μια καταπακτή τρεις μετανάστες, και συνέχισαν λέγοντας με ποιον από τους ήρωες του Αισχύλου ταυτίζονται!

Η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται...

Η «τραγωδία» (μας) όμως δεν σταματά εδώ καθώς στην συνέχεια εμφανίστηκε επί σκηνής ως «από μηχανής Θεός» η Κωνσταντίνα Κούνεβα, και μάλιστα δια εκπροσώπου, η οποία φορούσε αρχαιοελληνικό προσωπείο παραμορφωμένο και καλωδιωμένη έτσι ώστε να ακούγεται η ηχογραφημένη φωνή της Κούνεβα! Το αντιρατσιστικό αυτό «έπος» συνεχίστηκε με διαφόρους «αντιρρησίες συνείδησης», αλλοδαπούς μετανάστες, και πολλούς ακόμη άλλους ακαθόριστου περιεχομένου τύπους, να διέρχονται από τη σκηνή του Ηρωδείου με διάφορες ερωτήσεις να απαρτίζουν την πλοκή. Τι ερωτήσεις; Θαυμάστε: «Ποιος θα άλλαζε αν αποκτούσε εξουσία;». Οι περισσότεροι επέλεξαν το «εγώ όχι», κάνοντας το κοινό να γελάσει. «Ποιος από εσάς πιστεύει πως είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων;» (ένα 30% υπολογίσαμε πως απάντησε θετικά). Άλλες ερωτήσεις απαιτούσαν ακόμα μεγαλύτερη αντιρατσιστική «ευαισθησία»: «Ποιος θέλει να φύγουν οι μετανάστες από την Αθήνα;».
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τα αρχαία θέατρα από ιεροί χώροι μετατρέπονται σε στίβο κατάπτυστης νεοταξικής προπαγάνδας. Έχουμε δει ακόμη και στην Επίδαυρο αρχαίες τραγωδίες με έκφυλους να προβάλουν τον κιναιδισμό, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά με το να διέρχονται από την σκηνή λαθρομετανάστες παριστάνοντας του ταλαίπωρους πιστεύουμε ότι ξεπεράστηκε κάθε όριο πρόκλησης. Ευθύνες θα ζητηθούν; «Τραγικά» πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: