Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν σειρά για τις Μεταναστεύσεις Μουσουλμανικών Πληθυσμών από την Ελλάδα

Με τον τίτλο “Muhacir Masalı που μεταφράζεται “”Το παραμύθι με τον μετανάστη” πρόκειται να προβληθεί νέα Τουρκική σειρά, η οποία θα ασχολείται με την υποχρεωτική μετανάστευση Μουσουλμανικών πληθυσμών Τουρκικής καταγωγής από την Ελλάδα προς την Τουρκία.
Σκηνοθέτης είναι ο M.Çağatay Tosun και η σειρά σύμφωνα με τους παραγωγούς  θα γυριστεί σε μεγάλα ειδικά πλατώ “στην Θεσσαλονίκη και στο Αϊβαλί“.  Η σειρά που προβάλεται από τους συντελεστές της ως υπερπαραγωγή, θα έχει πλοίο ειδικής κατασκευής και ομάδα Αμερικανών, ειδικούς στα 3D animation.
Aν και δεν έχουν δοθεί ακριβείς λεπτομέρειες, η σειρά αναμένεται να προβάλει την υποχρεωτική μετανάστευση Μουσουλμανικών πληθυσμών κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλονίκης το 1924 με τα… γνωστά υποσυνείδητα μηνύματα για “χαμένες πατρίδες“, πιστά πάντοτε στο “πνεύμα” της συμφωνίας πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών που είχε υπογράψει ο Γιωργάκης το 2001 .
Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από το επόμενο video:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=412009216121&ref=mf
και η Σελίδα της σειράς στο Facebook:
http://www.facebook.com/pages/MUHACIR-MASALI/120843084626191

Πηγή


http://history-of-macedonia.com/wordpress/2010/07/25/tourkoi-seira-metanasteuseis-mousoulmanikon-plithismon-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια: