Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ


ΚΡΑΧ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με αυτό τον τίτλο το «ΒΗΜΑ» κωδικοποιεί τα συμπεράσματα από τη δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό του η ΚΑΠΑ Research.

Πρόκειται γι ακόμα μια δημοσκόπηση που πίσω από τους μετρήσιμους δείκτες της, αποκαλύπτεται η βρωμιά ενός πολιτικού συστήματος που σαπίζει και που – το σημαντικότερο – παραδίδει τη χώρα αμαχητί στην παγκόσμια διακυβέρνηση, και η αρμονική του συνύπαρξη με την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και τις επικίνδυνες επικοινωνιακές λαθροχειρίες που στοχεύουν ευθέως στην άλωση της συνείδησης των πολιτών.

Η επικοινωνιακή λαθροχειρία, έφερε το 49,4% των πολιτών, να θεωρεί «αναγκαίες» τις ρυθμίσεις του πακέτου της δυστυχίας που επιχειρεί να επιβάλει στη χώρα η κυβέρνηση των νέων Τσολάκογλου.
Δε στάθηκε όμως δυνατό να αποκρύψει τα συναισθήματα ΟΡΓΗΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ και ΦΟΒΟΥ που είναι πλέον διάχυτα στην Ελληνική κοινωνία.



Η επικοινωνιακή λαθροχειρία, φυσικά δε γινόταν να μη διαπιστώσει τη μαζική αποστροφή των πολιτών στο πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας και του ραγιαδισμού, αφού οι κορυφαίοι του εκπρόσωποι δε συγκεντρώνουν και οι δύο μαζί περισσότερο από το 39% στις προτιμήσεις.

Ωστόσο ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να διερευνήσει το εύρος και το πραγματικό περιεχόμενο των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ που είναι εξ ίσου διάχυτα στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Η επικοινωνιακή λαθροχειρία, διαπιστώνει το διάχυτο συναίσθημα της ανασφάλειας που καθηλώνει το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά...

Δεν τολμά ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ούτε ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που το εξέθρεψαν, ούτε να αναδείξει με απλές και ξεκάθαρες ερωτήσεις την προσωπική ευθύνη του ΥΠΟΥΡΓΟΥ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, τον οποίο βάφτισαν ΠΡΟΠΟ οι παπατζήδικες επιλογές του πρωθυπουργού του.

Η επικοινωνιακή λαθροχειρία διαπιστώνει πως παρά τις όποιες εκφραστικές αλχημείες των δημο(σ)κόπων, οι Έλληνες πολίτες είναι πεισμένοι πως το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να δρομολογήσει πορεία διεξόδου από τα πολυσύνθετα αδιέξοδα στα οποία επιχειρούν να εγκλωβίσουν τη χώρα.

Σπεύδει όμως να «νερώσει» τη δυναμική διεξόδου, εμφανίζοντας την Ελληνική κοινωνία απρόθυμη να υποδεχθεί μια νέα πολιτική πρόταση ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ και ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ.

Και το σημαντικότερο…

Επιχειρεί να απαξιώσει την πεμπτουσία μιας τέτοιας εξέλιξης, με αναγωγές στο εγχείρημα της Ντόρας ή του Κουβέλη.
Άθλια και ελεεινή τακτική.
Αλλά και ταυτόχρονα μια ακόμα ύπουλη επικοινωνιακή προσπάθεια.
Ένας κατευθυνόμενος πολιτικός αποπροσανατολισμός που επιχειρεί με τρόπο αδόκιμο και λαθραίο, να εξαντλήσει την ελπίδα αυτού του λαού, στο ξαναζεσταμένο φαγητό του Μπακογιάννειου ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ και του Κουβέλειου ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, λες και τόσο ο ενδοτισμός όσο και ο εθνομηδενισμός αποτελούν αναπόφευκτο μονόδρομο για την προοπτική αυτής της χώρας.

Αυτό που σε τελευταία ανάλυση επιχειρούν, είναι να καθηλώσουν την ελπίδα.

Να αποδυναμώσουν την προοπτική μιας νέας πολιτικής δύναμης αποτελούμενης από ικανούς και αποφασισμένους πολιτικούς μαχητές.
Επιχειρούν να απομακρύνουν την κοινωνία από το ορατό της ελπίδας και της προσδοκίας, πως αυτή η πολιτική δύναμη…
Θα ανακόψει τον ντροπιαστικό κατήφορο,
Θα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας,
Θα βάλει τον τόπο σε μια άλλη πορεία προόδου, ανάπτυξης, αληθινής δημοκρατίας και αδιαπραγμάτευτης εθνικής αξιοπρέπειας.
Θα είναι η δύναμη που θα εκδικηθεί – μαζί με το λαό – για όλα τα δεινά που υπέστη η Ελληνική κοινωνία.
Θα είναι η πολιτική δύναμη που θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους ενόχους και τους πρωτεργάτες της καταστροφής. Αυτό είναι που δεν θέλουν…

Και από αυτή την προοπτική και την ελπίδα θα επιχειρήσουν να κρατήσουν μακριά τον Έλληνα πολίτη.

Οι ώρες τους όμως είναι μετρημένες… και αυτή την αλήθεια την ξέρουν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: