Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Η ΜΑΤΡΙΧ

Έχω γράψει επανειλημμένα ότι ο πολιτισμός που ζούμε είναι ο πολιτισμός που μάς υπέβαλλαν τα αφεντικά μας οι Ανουνάkι. Οι απόγονοί τους ή οι γόνοι τους είναι οι γνωστές 13 οικογένειες που έχουν το παγκόσμιο χρήμα και την εξουσία οργανομένοι επί της γής σε σχήμα πυραμίδος. Ο πολιτισμός τους τον ζούμε επειδή τον πιστεύομε και βασίζεται 100% στο φόβο. Εμείς τον επιλέγουμε. Έχουν κάνει τον άνθρωπο να είναι πλέον ένα σύμπλεγμα εκατοντάδων φόβων. Για παράδειγμα, το πρόσφατο νομεσχέδιο για τούς καπνιστές που θα τούς υποβληθούν προστύμματα από 50 μέχρι και 10 000 Εύρο.
Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια με το πως θα αυξήσουν καθημερινώς το φόβο στη γη που ενεργειακός αποθηκεύεται στα κύτταρα μας και κατά αυτόν το τρόπο η ενέργεια μας κρατιέται σε πολύ χαμηλά επίπεδα δόνησης.
Η Ανουνάκι πάντα κοιτάζουν η παγκόσμια "ζυγαριά" να γέρνει σε 98% στο φόβο και όχι στην αγάπη και τη χαρά, διαφορετικά το ολόγραμμα τους που είναι αυταπάτη - Illusion - θα καταρεύσει ευθύς.
Ο άλλος λόγος που θέλουν να υπάρχει μόνο φόβος επι της γης είναι ότι οι συνάδελφοι τους τα δαιμονικά όντα όλων τών αποχρώσεων στον αιθερικό κόσμο(4.διάσταση) ζούν με την ενέργεια τού φόβου, είναι το καθημερινό φαγητό τους.
  • Το ίδιο και άλλους σκοπούς έχουν και το φθόριο στο νερό που πίνεται,
  • Το φθόριο στις οδοντόκρεμες,
  • Το φθόριο και το Ιώδιο(Υπέριωδίαση) στο αλάτι που τρώτε,
  • το αμερικάνικο μεταλλαγμένο αλεύρι(Mosanto) που τρώει ο έλληνας καθημερινώς,
  • στις κατά 95% αρνητικές ειδήσεις που ακούει καθημερινώς ο έλληνας από τα μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού διαχειριζόμενα από τις 13 οικογένειες,
  • οι 8500 πόλεμοι στα τελευταία 5500 χρόνια με 3,5 δισ. νεκρούς.
Η νοητική Matrix ή η αόρατη πνευματική φυλακή που κτίσαμε εμείς, αφού πιστέψαμε στην πραγματικότητα που μάς πρόσφεραν οι Ανουνάκι και οι γόνοι τους οι 13 οικογένεις μέσων δικόν των διαφόρων μεθόδων των Mind Control, που βασίζεται στο φόβο και όχι στην ανιδιοτελή αγάπη. Μάς άφησαν να αγαπούμε μόνο το παιδί μας όπως και στα τραγούδια μας η αγάπη έγινε ένα όνειρο απατηλό που όλοι τη θέλουμε χωρίς να μπορούμε να την υλοποιήσουμε.
Και εδώ μίλησε ο Ιησούς Χριστός για το θέμα αυτό:
Ο καθένας γίνεται και ο παθών ΑΝΑΛΟΓΑ με αυτά που πιστεύει!!
Ιδού παρακάτω μία τέλεια περιγραφή πια είναι η επίδραση και ποιος ο σκοπός των Chemtrails σε όλα τα κράτη της γης.
Ερώτηση: Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των chemtrails, ποιοί τα αποφασίζουν, ποιοί τα εκτελούν και πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτά;
Απάντηση: Τα Chemtrails, που είναι οι λωρίδες και οι σχεδιασμοί χημικών αερίων, μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, αποτελούν έναν τρόπο να περάσουν ψυχοτροπικές ενέργειες, χημικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν ψυχοτροπικά μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Το πρώτο είναι ότι μειώνεται η διανοητική εγρήγορση των ατόμων. Το δεύτερο είναι ότι μειώνει την ικανότητα του ενεργειακού όντος να εισπράττει και ζει με αίσθημα ικανοποίησης. Το τρίτο είναι ότι μπλοκάρουν τις ροές του καναλιού της διαίσθησης, στο τρίτο σας μάτι. Το τέταρτο είναι ότι περνάνε στοιχεία μέσα στην βιολογία, (στο φυσικό σώμα), τα οποία σε συγκεκριμένες βιολογίες, {οργανισμούς} που έχουν μειωμένο πρανικό φορτίο, δηλαδή που δεν έχουν επαρκές πεδίο ζωτικής ενέργειας, προκαλούν ασθένειες. Αυτοί που το κάνουν έχουν κρίνει ότι είναι σκόπιμο να αυξηθεί ο αριθμός των ασθενειών, διότι αυτό αυξάνει τις αντιστοιχίες και τις αναλογίες υπέρ των συχνοτήτων πόνου και αδιεξόδου και κατά των συχνοτήτων της χαράς. Επομένως κάθε καινούργιος άρρωστος στην πραγματικότητα είναι άλλη μία πρόσθετη μονάδα παραγωγής ενέργειας πόνου, γιατί κάθε άρρωστος στην Γη στην πραγματικότητα δεν παράγει μόνο ο ίδιος πόνο, αλλά όλοι όσοι είναι κοντά του και γύρω του, που επηρεάζονται και έτσι δυσανάλογα βαραίνει η ζυγαριά προς την μεριά των συχνοτήτων του φόβου, του πόνου και του αδιεξόδου. Οι αρρώστιες λοιπόν, είναι ένας μηχανισμός χειραγώγησης των αναλογιών της ενέργειας. Και έχει κριθεί σκόπιμο, από αυτούς οι οποίοι το κάνουν, μέ έξυπνο τρόπο να μπορεί η ζυγαριά να κρατιέται στην ενεργειακή δυσανολογία που τους εξυπηρετεί. Η τεχνολογία για τους χημικούς ψεκασμούς δεν είναι κάτι καινούργιο. Τέτοιοι ψεκασμοί (θα τους πούμε ψοχοτροπικούς γιατί επιδρούν σε όλα τα πεδία) ξεκίνησαν {να εφαρμόζονται} το 1963. Απλώς τότε ο νους σας ήταν πολύ πιο αφελής για να αντιλαμβάνεται ότι οι συννεφώδεις λωρίδες που έβλεπε στον ουρανό δεν ήταν φυσικές. Απλώς τότε η συνειδητότητα ήταν σε πολύ μικρότερη ικανότητα αναγνώρισης, αντίληψης και γνώσης. Ήδη λοιπόν, αυτό που γινόταν από το 1963 λειτουργούσε ως επιβραδυντής για τις ταχύτητες που αναπτύσσονται. Αλλά όπως πιθανότατα πλέον μπορείτε να κατανοήσετε, αυτό έγινε δεκτό γιατί αποτελούσε μέρος του γενικώτερου δυναμικού σχεδίου.
Τι μπορείτε να κάνεται;
Αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από τους Ανουνάκι. Την τεχνολογία την έχουν δώσει οι Ανουνάκι, και παρ'ότι δεν εξυπηρετούνται μόνο τα δικά τους συμφέροντα, εν τούτοις αυτοί είναι οι κύριοι λειτουργοί του συστήματος. Δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν την τεχνική γνώση των ποσοστώσεων των συστατικών και των αερίων ώστε να έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω στην συνειδήτότητα και την βιολογία. Και άλλοι πολιτισμοί έχουν αναθέσει στους Ανουνάκι και τους έχουν εμπιστευθεί να εκτελέσουν εκείνοι αυτό το μέρος του σχεδίου που αφορά την επιβράδυνση και την {παρ}εμπόδιση της αύξησης της επίγνωσης μέσα σε κάθε άνθρωπο, δηλαδή της απελευθέρωσης του κάθε ανθρώπου όντος.
Τι μπορείτε να κάνεται;
Πρώτον, μπορείτε να είστε συνειδητοί για το τι συμβαίνει. Δεύτερον, μπορείτε να αναπτύξετε την επίγνωση ότι, για να το έχετε επιτρέψει από ένα ανώτερο επίπεδο, από τον αστρικό σας νου, πάει να πει ότι μπορείτε να το αλλάξετε ή αν αυτό σας ακούγεται πάρα πολύ (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτό) ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με τέτοιο τρόπο μέσα στην συνειδητότητά σας, που να μην κάνετε δεκτή την επίδραση του πεδίου αυτού μέσα στην ενεργειακή σας ανατομία.
Και θα εκπλαγείτε διότι θα ανακαλύψετε πως το τι περνά μέσα στην ενεργειακή ανατομία είναι καθαρά δικός σας λογαριασμός, ακόμα κι αν αυτό είναι χημικό αέριο.
Εάν εσείς δεν επιτρέψετε το χημικό αέριο να περνά μέσα σας, το χημικό αέριο θα σας προσπεράσει και θα κινηθεί σαν να υπάρχει ένας ελαφρύς τοίχος γύρω σας και θα συνεχίσει την πορεία του. Ένας λοιπόν, απλός τρόπος να μην επιβαρυνθείτε είναι να μην επιτρέψετε την εισροή αυτών των στοιχείων μέσα σας.
Ο δεύτερος τρόπος, είναι να αλλάξετε αυτό το ίδιο το αέριο. Αυτό χρειάζεται την σύμπραξη και την ενεργειακή συλλειτουργία, όχι ταυτόχρονα, αλλά την ενεργειακή συλλειτουργία αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι εκφράζουν αυτή την δημιουργική πρόθεση για το σύνολο. Δηλαδή χρειάζονται αρκετά άτομα, τα οποία αρνούνται όχι μόνο την επίδραση στο πεδίο τους, αλλά την ικανότητα των χημικών αερίων να επιδρούν συνολικά πάνω στο επίπεδο της Γης. Υπήρχε μία ταινία, στην οποία συνέβαινε ακριβώς αυτό, αλλά ίσως ακόμα δεν έχετε αναπτύξει την ευκολία να συσχετίζετε. Ήταν η ταινία όπου η Tinkerbell πέθαινε γιατί ο κόσμος την ξέχναγε. Εάν τους ξεχάσετε, με τον δικό σας τρόπο, εάν αρνηθείτε αυτή την λειτουργία στα χημικά αέρια, αυτά τα χημικά αέρια θα πάψουν να έχουν αυτή την λειτουργία. Ξεχάστε τους και θα πάψουν να υπάρχουν. Δηλαδή, πάψτε να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα των χημικών αερίων και θα πάψει να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από ένα άτομο. Νομίζουμε ότι αυτό και εσείς οι ίδιοι το αντιλαμβάνεσθε: Ότι αυτό είναι μία στάση και θέση διαφόρων ατόμων, που δημιουργώντας επαρκή ενέργεια, αυτά {τα χημικά αέρια} απενεργοποιούνται. Και μπορεί να ψεκάζουν και να ψεκάζουν και να μην γίνεται τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: