Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MOODY’S O SORROS


O γνωστός “αντί-ρατσιστής” μεγαλοεπιχειρηματίας Ουγγροεβραίος George Sorros εμφανίζεται να είναι δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής του διεθνούς οικονομικού ομίλου MOODY’S που το τελευταίο διάστημα υποβαθμίζει συνεχώς την Ελληνική Οικονομία με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι οι ολοένα αυξανόμενοι δανεισμοί της Πατρίδος μας από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται http://www.gurufocus.com/StockBuy.php?symbol=MCO&action=buyonly πως ο υλοποιητής της “Ανοιχτής Κοινωνίας” George Sorros, που οραματίζετω ο επίσης Εβραίος Κάρλ Πόππερ ένας εκ των μεγαλύτερων επικριτών του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους ,προχωρά ακάθεκτα στην υλοποίηση της δικιάς του Τάξης Πραγμάτων στα Βαλκάνια με δράσεις όπως χορηγίες σε Μ.Κ.Ο όπως το Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι του Π.Δημητρά όπως επίσης και επενδύσεις πολλών δις σε διεθνείς κολοσσός όπως η Moody’s που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα.

Το χρήμα ανέκαθεν υπήρξε ο “Θεός” των Εβραίων με αυτό εξαγόραζαν συνειδήσεις με αυτό επέβαλαν την θέληση τους με αυτό έδιωξαν τους Παλαιστινίους από την πατρίδα τους με αυτό καταφέρουν να συντηρούν την πολεμική τους μηχανή στο Ισραήλ και να βάφουν τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων αμάχων ανθρώπων.

Εμείς όντας Έλληνες στο αίμα και στην συνείδηση έχουμε ένα χρέος να επιτελέσουμε από το βάθος των αιώνων.

Όσο ως κοινωνία δεχόμαστε τις ύβρεις τις προσβολές και την καταπάτηση των νόμιμα εχόντων δικαιωμάτων μας από μία μιαρή μειοψηφία καρεκλοκενταύρων (Πολιτικών,δημοσιογράφων,δικηγόρων,συνδικαλιστών,Μ.Κ.Ο) τόσο θα συνεχίζεται η ύβρεις των εθνικών μας συμβόλων η καταπάτηση των αξιών και ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος ανθελληνικού τύπου.

Τιμολέων
από
greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: