Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Άμεση έκδοση λαϊκού ομολόγου θα προτείνει αύριο ο Σαμαράς ως αντίβαρο στην έλευση του ΔΝΤ.


Ολοκληρωμένη Πρόταση – βόμβα θα καταθέσει αύριο ο Αντώνης Σαμαράς στην συνεδρίαση της Κ.Ε. της ΝΔ. Η πρόταση θα αναφέρεται στην άμεση έκδοση λαϊκού ομολόγου με κρατική εγγύηση και υψηλές αποδόσεις, ώστε το κράτος να αποκτήσει την ρευστότητα που θέλει απ’ ευθείας από τον Ελληνικό λαό και τις υπεραποδόσεις που καρπώνονται οι χρηματοπιστωτές να επιδοθούν στους Έλληνες πολίτες.

Αυτή η πρόταση, από τη στιγμή που είναι λειτουργική και μάλιστα προτεινόμενη από την αξιωματική αντιπολίτευση (άρα θα έχει και την στήριξη της), αναμένεται να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις της “Νέας Διακυβέρνησης” που μεθοδικά σπρώχνει τη χώρα στο ΔΝΤ.

Ενάντια στις κωμικότητες με τους “λογαριασμούς” για το Ελληνικό χρέος, η πρόταση αυτή πρέπει να γίνει σεβαστή και να εφαρμοστεί.

Βέβαια θα υπάρχουν κάποιοι χαμένοι… Οι τραπεζίτες συνδαιτήμονες του ΓΑΠ που ως τώρα χρησιμοποιούν τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών (που τις αμοιβουν με 1% επιτόκιο) ώστε να αγοράζουν ΑΥΤΕΣ ομόλογα αποδόσεων 7%. Τόσο απλά είναι τα πράγματα, τόσο εύκολα θα αποκαλυφθεί η ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ που όλως τυχαίως γέμισε με κέρδη τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανά την υφήλιο.

To θέμα και το είχαμε αναδείξει και τονίζαμε : Είναι δυνατόν να “φεύγουν” τα λεφτά μας σε “ξένες” τράπεζες, για να μας δανείζουν στην συνέχεια;;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: