Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Γερμανία:Πουλήστε νησιά για να μειώσετε το χρέος


Τα φασισταριά δήλωσαν:

Η Ελλάδα θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της το ενδεχόμενο να πουλήσει κάποια από τα νησιά της, προκειμένου να μειώσει το χρέος της, υποστηρίζουν Γερμανοί πολιτικοί, προκαλώντας σάλο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ήδη γερμανικές ιστοσελίδες, όπως η Bild.de και η Focus.de αναπαράγουν την είδηση με ειρωνικό τόνο, καθώς η πρώτη, σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι «και η Ακρόπολη μας κάνει» και προτείνει: «σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα»..

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, ο Josef Schlarmann, μέλος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Άγκελα Μέρκελ και o Frank Schaeffler, ειδικός σε θέματα οικονομικής πολιτικής δήλωσαν ότι «εκείνοι που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας θα πρέπει να πουλήσουν ό,τι έχουν, προκειμένου να πληρώσουν τους πιστωτές τους. Η Ελλάδα έχει στην κατοχή της κτίρια, επιχειρήσεις και ακατοίκητα νησιά, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του χρέους».

«Το ελληνικό κράτος πρέπει να σταματήσει τη συμμετοχή του σε επιχειρήσεις και να πουλήσει κτηματική περιουσία, όπως για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά», δήλωσε ο Schaeffler

Επίσης, ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Μάρκο Βάντερβιτς δήλωσε ότι «εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά μπορούν να κάνουν τη δουλειά».

Ο Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος ερωτήθηκε για το δημοσίευμα, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: «Ακουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες προτάσεις».

Η Bild επισημαίνει ότι ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο επιδιώκει την πώληση ελληνικού ακατοίκητου νησιού προς 45 εκατομμύρια ευρώ.

Το 1993 πολλοί γερμανοί βουλευτές είχαν προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση με την Ισπανία, προτείνοντας την αγορά από το Βερολίνο το νησί της Μαγιόρκα, τουριστικού προορισμού των Γερμανών.

σσ: Αγαπητοί Josef Schlarmann & Frank Schaeffler, αντί για την Ακρόπολη και τα νησιά μας σας αντιπροτείνουμε τον Σάτυρο. Πιστεύοθμε θα βγείτε πολύ πιο κερδισμένοι και χαρούμενοι με την χρήση του.

Dear mr. Josef Schlarmann & Frank Schaeffler, our counter proposal is to offer to you Satyr instead of Acropolis and the islands of the Aegean. Just think how happy you would be with its usage.

Πηγή Τα Νέα

Πηγή hellas web news




Δεν υπάρχουν σχόλια: