Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

"Η Ελλάδα δεν θα αναγνωρίσει το Κόσοβο",


ξεκαθαρίζει ο Έλληνας Πρέσβης στο Βελιγράδι.

Πρέσβης της Ελλάδας στη Σερβία κ. Δημοσθένης Στωΐδης διέψευσε τους ισχυρισμούς του Κοσοβάρου υπουργού Εξωτερικών Σκεντέρ Χισένι ότι η Ελλάδα προτίθεται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου.
Ο κ. Σκεντέρ Χισένι σε συνέντευξη του στην αυστριακή Der Standard, που αναδημοσιεύουν τα σερβικά ΜΜΕ, ανέφερε ότι η Ελλάδα...«βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου» συμπληρώνοντας ότι μετά από τη γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Κόσοβο, «το ίδιο θα πράξουν και μια σειρά από χώρες που δεν έχουν αναγνωρίσει μέχρι στιγμής το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος».
Ο κ. Στωΐδης σε δήλωση του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Τάνγιουγκ, αφού ανέφερε ότι δεν γνωρίζει την πηγή των πληροφοριών του κ. Χισένι, επανέλαβε ότι «η θέση της Ελλάδας στο ζήτημα του Κοσόβου παραμένει σταθερή και βασίζεται στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου».

Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/02/blog-post_17.html#ixzz0fp9MV7qS

Δεν υπάρχουν σχόλια: