Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΙΔΙΑ Η MOSSAD βάζει φωτιές στις εβραϊκές συναγωγές και τα χαϊβάνια της ΕΥΠ μας πετάνε σανό να "φάμε"

ΙΔΙΑ Η MOSSAD βάζει φωτιές στις εβραϊκές συναγωγές και τα χαϊβάνια της ΕΥΠ μας πετάνε σανό να "φάμε" ...







ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ....... η συνέχεια πιο κάτω >>>>>>>

ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ... «ΦΙΛΟ - ΑΡΑΒΙΚΟ». ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ !!! ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ... «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΚΡΗΤΗ, ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣH «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» / «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2», ΠΟΥ ΘΑ «ΦΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΤΕΣ»...

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙAΒΡΩΜΕΝΗΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ MIT KAI THN MOSSAD - ΕΥΠ...

AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η MOSSAD ΔΗΛΑΔΗ...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕ!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ: ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ !!! ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΗ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ !!! ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΧΑΝΙΩΝ. ΓΙΑ ΟΛΑ... «ΦΤΑΙΝΕ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΔΗΘΕΝ...

ΘΑ ΕΡΘΗ ΤΟ... «ΚΑΛΟ ΛΑΪΤ ΙΣΛΑΜ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ... «ΚΑΛΥΤΕΡΟ» ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΘΑ «ΣΤΡΩΣΟΥΝ» ΟΛΑ ΜΕΤΑ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΑΜΑΣ"

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Αναφορικά με τις δυο εμπρηστικές επιθέσεις που δέχτηκε σε διάστημα λίγων μόνο ημερών η εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά, απο την έκδοση και την σύνταξη της εφημερίδας μας επισημαίνονται τα εξής:

Για πολλές δεκαετίες εβραϊκές συναγωγές σε ολόκληρη τη χώρα λειτουργούν χωρίς σοβαρές οχλήσεις απο τον χώρο στον οποίο η εφημερίδα μας κινείται και απευθύνεται.
Οι εν Ελλάδι Εβραίοι και οι τόποι λατρείας τους δεν έγιναν φυσικός στόχος επιθέσεων απο Έλληνες, ούτε σε εποχές ιδιαίτερης έντασης για την μητρόπολη των Εβραίων, Ισραήλ.
Και ξαφνικά, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, η Εβραϊκή Συναγωγή στα Χανιά δέχεται απανωτές εμπρηστικές επιθέσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς ότι, τις ώρες που ο ευρύτερος πατριωτικός χώρος συσπειρώνεται και μαζικοποιείται για να αντισταθεί στην Εθνοκτόνα πρόθεση της κυβερνήσεως, τέτοιες ενέργειες (όπως και αυτή της Πάτρας με το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα) έναν και μόνο σκοπό έχουν... ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

Κι αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν σε μια μικρή πόλη, όπως τα Χανιά, οι Αρχές Ασφαλείας να μην μπορούν να προστατέψουν έναν τόσο ευαίσθητο χώρο όπως η Εβραϊκή Συναγωγή; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν τους δράστες;
Ασφαλώς και είναι δυνατόν, όταν οι κεντρικοί προσανατολισμοί απέχουν της πραγματικότητας. Ας ψάξουν λοιπόν για τους δράστες ανάμεσα στους παρακρατικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ ή στους φανατικούς ισλαμιστές -εάν τους γνωρίζουν βέβαια- που κατοικοεδρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στην Κρήτη, ή ακόμα κι ανάμεσα σε υποστηρικτές της ισλαμικής ΧΑΜΑΣ, της οργάνωσης δηλαδή που μόλις πριν ένα χρόνο χαιρετούσε τον... Ερντογάν ως "νέο Μωάμεθ τον Πορθητή" και αναστηλωτή της οθωμανικής αυτοκρατορίας!
Όλοι οι παραπάνω έχουν και λόγους, αλλά και την ευχέρεια να προβούν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑϊΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Αντιγράφουμε επί λέξη από το Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων...

Ο Γ. Πεταλωτής για επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά
Ερωτηθείς εάν η αύξηση ρατσιστικών κρουσμάτων που παρατηρείται, με πρόσφατο παράδειγμα το δεύτερο εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, συνδέεται με πιέσεις κύκλων μετα τις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι “σαφώς και η κυβέρνηση καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες”. Τόνισε δε ότι “καμία πίεση δεν μπορεί να ανεχτεί η κυβέρνηση αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ώστε να αλλάξει τις απόψεις της και τον τρόπο συμπεριφορά της απέναντι στους ανθρώπους που δεν κατάγονται από την Ελλάδα”.

Η ενίσχυση της προβοκάτσιας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)από τον ίδιο τον Πεταλωτή ξεκινάει από την καλοκατασκευασμένη ερώτηση που προφανώς ο ίδιος και το επιτελείο του συνέθεσαν. Αναρωτιέται κανείς πως μπορεί έστω και με αυτόν τον τρόπο να εξισωθούν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με κύριο χαρακτηριστικό τους την προέλευση από Ισλαμικές χώρες με τους εν Ελλάδι Εβραίους, που είναι Έλληνες Πολίτες κι αυτοί και οι γονείς τους και οι παππούδες τους. Η σχέση που μπορεί να έχουν με το μεταναστευτικό οι εμπρηστικές επιθέσεις στην Εβραϊκή συναγωγή, μόνο στα μυαλά του Πεταλωτή και του πολιτικού του περιβάλλοντος μπορούν να αναζητηθούν. Ο Πεταλωτής δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ενισχύει την προβοκάτσια κατά του Πατριωτικού χώρου που προφανώς κοντινοί του πολιτικοί κύκλοι εκτέλεσαν.

Άραγε οι εν Ελλάδι Εβραίοι τι γνώμη έχουν για την παραπάνω ανακοίνωση, αλλά και την εν λευκώ χορήγηση ιθαγένειας σε φανατικούς φονταμελιστές μουσουλμάνους που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών;
http://cretanpatriot.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: