Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Γιατί, κ. Παπανδρέου, διαλύετε την Ελλάδα;



Του ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αν ήξερε ο Καλλικράτης, ο γνωστός αρχιτέκτονας που, μαζύ με τον Ικτίνο, σχεδίασαν (υπό την επίβλεψη του Φειδία), τον Παρθενώνα, ο οποίος, επίσης, κατασκεύασε τα περίφημα «Μακρά Τείχη» που συνέδεσαν την Αθήνα με τον Πειραιά, τι του επεφύλασσε η υστεροφημία του, ασφαλώς, θα εγείρετο από τον τάφο του!..
Για να κυνηγήσει εκείνο τον ανεκδιήγητο, σημερινό υπουργό Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση, μαζί, βεβαίως, με τον προκάτοχό του, Προκόπη Παυλόπουλο.
Γιατί; Διότι οι δύο αυτοί κύριοι ευθύνονται για το ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ του Ελληνικού Κράτους. Απλά και χωρίς αιδώ, ο κ. Παυλόπουλος συνέλαβε το σχέδιο, απλά και χωρίς αιδώ το προχωρεί ο κ. Ραγκούσης. Το κωμικοτραγικό έως γελοίο δε της υποθέσεως, είναι ότι οι δύο αυτοί… υπέροχοι Έλληνες διαγκωνίζονται ως προς την πατρότητα του εθνοκτόνου αυτού σχεδίου. Δηλαδή, τον «Καποδίστρια II» ή «Καλλικράτης», όπως μετονόμασε τον «Καποδίστρια II» ο κ. Ραγκούσης και ο προϊστάμενός του, κ. Γ. Παπανδρέου.
Τι επιδιώκει ο «Καποδίστριας II» ή «Καλλικράτης»; Τον διαχωρισμό της Ελλάδος σε ομόσπονδα (άκουσον – άκουσον!) κρατίδια τα οποία, εκτός των λοιπών – ότι, δηλαδή, ανισχυροποιείται πλήρως η εθνική μας οντότης –, θα ασκούν και εξωτερική πολιτική!.. Αρχίζοντας από οικονομικά «αλισβερίσια» με την Ευρωπαϊκή Ένωσι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΣ θεωρείται ως βέβαιον ότι θα «κατακτήσουν» και το δικαίωμα της ασκήσεως ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ πολιτικής.
Τι σημαίνει αυτό, στη συνέχεια; Σημαίνει π.χ. ότι το ομόσπονδο, εφεξής, «κρατίδιο» της Θράκης, θα μπορεί, διά του «πρωθυπουργού» του, να αποφασίσει ακόμη και την εξάρτησί του από την Τουρκία. Σημαίνει, π.χ., ότι η Κρήτη, ως ομόσπονδο «κρατίδιο», θα μπορεί να αποφασίσει την εξάρτησί του από το Ισραήλ. Σημαίνει, π.χ., ότι και η (υπόλοιπη) Ήπειρος θα σταθεί δυνατόν (κάτω από ωρισμένες προϋποθέσεις, Μετερνιχικού τύπου) να συναποτελέσει επαρχία της Αλβανίας. Σημαίνει, π.χ, ότι η Ελληνική Μακεδονία, υπό την ιδιότητα του «κρατιδίου», θα μπορέσει να συναποτελέσει μαζύ με το ψευδοκρατίδιο των Σκοπίων, την περιβόητη «Μακεδονία του Αιγαίου»!..
Βυθισμένοι όντες στα βαθειά (ομολογουμένως) καθημερινά τους προβλήματα οι αγαπημένοι μου συνέλληνες (κι ας τους αποκαλώ βλάκες καμμιά φορά) δεν θα αντιληφθούν τι σημαίνει αυτή η «πρεμούρα» τού, οπωσδήποτε, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ Γ. Παπανδρέου, να προχωρήσει το σχέδιο αυτό!.. Που ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ξεχαρβαλώνει την Ελλάδα. Την διαλύει στα εξ ων συνετέθη!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: