Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

…και ξαφνικά όλοι βαφτίζονται “Αφγανοί”

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τη φάμπρικα πλαστών εγγράφων που λειτουργεί στην Ελλάδα. Η αποκάλυψη της Ζούγκλας για τον τρόπο λειτουργίας των πλαστογράφων και τις μεθόδους τους είναι ενδεικτική. Βέβαια η Ζούγκλα δεν αναφέρει πουθενά το γιατί η βιομηχανία των δουλεμπόρων βαφτίζει τους πάντες “Αφγανούς” ή “Ιρακινούς”. Γράφαμε λοιπόν: Όταν είναι να υποδαυλίσουμε το μίσος, έχουμε ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμα άρθρα και βουλευτικές ασυλίες. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Κορανίου, έχουμε το παράδοξο, το “θύμα” να αλλάζει ηλικίες και υπηκοότητες σαν τα πουκάμισα. Ο 27χρονος Πακιστανός, γίνεται 23 Αφγανός* κλπ κλπ.

Διαβάστε αναλυτικά: Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;

*Οι Πακιστανοί παραβατικοί που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Αφγανούς και Ιρακινούς με αλλαγμένες ηλικίες, δεν είναι τίποτε άλλο από ποινικούς που επανέρχονται στη χώρα με πλαστά έγγραφα από Αφγανιστάν και Ιράκ. Χώρες που θεωρούνται εμπόλεμες, άρα δε μπορούν να απελαθούν. Γι’ αυτό και οι “μάρτυρες” μπερδεύονται αφού καταθέτουν γνωρίζοντας την πραγματική καταγωγή και ηλικία των εμπλεκομέων οι οποίοι στο μεσοδιάστημα έχουν αλλάξει χαρτιά.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: