Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Από που δεν βγάζετε τον Indymedia κ. Πρύτανη; Από το σπίτι σας ή από το τσιφλίκι του παππού σας;




Με νέα ανακοίνωσή τους, οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν έξωση στην ιστοσελίδα του Athens indymedia από τους σέρβερς της σχολής. Αποκαλούν την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους πρόσχημα για την άσκηση ποινικής και πολιτικής πίεσης, ώστε να αποποιηθούν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ακαδημαϊκή ελευθερία και αυτοτέλεια των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Αραγε σε ποιούς τα λέτε αυτά κύριοι;
Στην κ.Διαμαντοπούλου που έσπευσε να σας στηρίξει;(με αυτήν θα ασχοληθούμε στο μέλλον όταν οι προστατευόμενοι της αποφασίσουν να "απαλλοτριώσουν" πάλι το κέντρο)
Μήπως στους δικαστές;Έχουν προηγούμενα μαζί σας;
Για ποια "συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία" μιλάτε;
Για την Συνταγματική κατοχύρωση της θρησκείας γιατί δεν διαμαρτύρεστε και είστε έτοιμοι να αποκαθηλώσετε σταυρούς και σύμβολα;
Για την συνταγματική κατοχύρωση της οικογένειας γιατί δεν μιλάτε αλλά στηρίζετε την "ελευθερία στην επιλογή";
Ουτε καν για την συνταγματική κατοχύρωση της παιδείας την οποία έχετε ποδοπατήσει.
Οπως αναφέρεται στο άρθρο 16 κ.πρύτανη
Η τέχνη και η επιστήμη, η έρευνα και η διδασκαλία είναι ελεύθερες. Η ανάπτυξη και η προαγωγή τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους. Η ακαδημαϊκή ελευθερία και η ελευθερία της διδασκαλίας δεν απαλλάσσουν από το καθήκον της υπακοής στο Σύνταγμα.
Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
Σε ποιο πολιτισμένο κράτος κύριοι δικαστήριο βγάζει απόφαση και υπάρχει κάποιος που αποφασίζει επειδή δεν συμφωνεί να βγάζει και ανακοίνωση.Εισθε ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ κύριοι και αν δεν σας αρέσει να ξεκουμπιστείτε.Τι πάει να πει κ.Μουτζούρη δεν βγάζω το idymedia απο το Πολυτεχνείο;Απο που δεν το βγάζετε απο το σπίτι σας ή το τσιφλίκι του παππού σας;Να παραιτηθείτε ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ και να φύγετε έτσι και αλλιώς η λογική της διδασκαλίας σας δεν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ στο Εθνος αντιθέτως το υπονομεύει και το υποβαθμίζει στη λογική ελάχιστων αναρχοαλητών που παρεμπιπτόντως προβαίνουν και με την "δημοκρατική" ανοχή σας σε ποινικά αξιόποινες πράξεις
Εστάλη από http://protesilaos.blogspot.com
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: