Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Κίνα: "Βομβάρδισαν" με χημικά τα σύννεφα για να φέρουν χιόνι, λόγω ξηρασίας. Λίγες μέρες μετά το χιόνι έγινε κατάρα. Η φύση εκδικείται....


Στις 5 Νοεμβρίου 2009 διαβάσαμε την παρακάτω είδηση:

Με ένα παχύ στρώμα χιονιού καλύφθηκε την Κυριακή το Πεκίνο. Κινέζοι μετεωρολόγοι "έντυσαν" την πρωτεύουσα Πεκίνο στα λευκά, θέλοντας να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της παρατεταμένης ξηρασίας σε όλη την περιοχή της πρωτεύουσας.

Το επιστημονικό εγχείρημα κατέστη εφικτό χάρη στους "βοριάδες" και τη χαμηλή θερμοκρασία στο Πεκίνο, που πάντως δεν ήταν "κάτω από το μηδέν" αλλά δεν ξεπερνούσε τους δύο βαθμούς κελσίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κίνα καταφεύγει στην τεχνολογία για να προκαλέσει τεχνητές βροχοπτώσεις και χιόνι μέσω του αεροπορικού βομβαρδισμού των συννέφων με τις κατάλληλες χημικές ουσίες.

Ολη η βόρεια Κίνα πλήττεται από μεγάλη ξηρασία τα 10 τελευταία έτη και το "Γραφείο τεχνητών κλιματικών αλλαγών" που λειτουργεί στο Πεκίνο δίνει με τον τρόπο αυτό μια παρωδική λύση στο πρόβλημα.

Ωστόσο,το πρώτο φυσικό χιόνι του φετινού φθινόπωρου έπεσε σήμερα στο ανατολικό λιμάνι Τιαντζίν, αλλά και στις βορειοδυτικές επαρχίες Λιαονίνγκ και Τζιλίν

Σύμφωνα το ειδησεογραφικό πρακτορείο η "Νέα Κίνα", οι υπεύθυνοι στο αεροδρόμιο του Πεκίνου, για τις εσωτερικές πτήσεις, ειδοποιήθηκαν έγκαιρα για την τεχνητή χιονόπτωση και ετεροχρόνισαν αρκετά δρομολόγια για τον ανατολικό τομέα της Κίνας.

Στις 13 Νοιεμβρίου 2009 μεταδόθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της "παραφύσιν" ανθρώπινης παρέμβασης στην φύση.....

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη βόρεια Κίνα, όπου σημειώθηκαν οι χειρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων δεκαετιών, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Τα χιόνια - που έπεσαν πρόωρα στη χώρα - προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις εναέριες και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, καθώς και σε πολλές οδικές αρτηρίες που έκλεισαν. Στην επαρχία Σανσί, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε 500 τροχαία δυστυχήματα από την αρχή της εβδομάδας, μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο China News Service. Σε ορισμένες επαρχίες καταγράφηκαν οι ισχυρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων 60 χρόνων και περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο κινέζος πρωθυπουργός μετέβη χθες Πέμπτη στην επαρχία Χεμπέι, όπου έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσα τους τρία παιδιά. Οι χιονοπτώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν εν μέρει από τους επιστήμονες για να αντιμετωπίσουν την ξηρασία που πλήττει τις βόρειες περιοχές της Κίνας, ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές να κλείσουν τα αεροδρόμια του Πεκίνου, του Ταϊγιουάν, του Σιάν και άλλων πόλεων. Το ίδιο χάος επικράτησε και στις βασικές οδικές αρτηρίες της βόρειας Κίνας. Χαρακτηριστικά μόνο στην επαρχία Σανσί περίπου 30.000 οδηγοί παρέμειναν αποκλεισμένοι στα χιόνια για ώρες. Η κακοκαιρία επηρέασε και τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων, προκαλώντας καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Περισσότεροι από 20.000 επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο Δυτικό Σιδηροδρομικό σταθμό του Πεκίνου.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο άνθρωπος μπορεί να σώσει τον κόσμο. Μπορέι όμως κάλλιστα και να τον καταστρέψει.
Τα νέα πάντως είναι δυσοίωνα. Τρύπα του Οζοντος, παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, Φαινόμενο του θερμοκηπίου, Αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, Οξινη βροχή, Chemtrails, Ψεκασμοί για αλλαγή του καιρού, Ο επιταχυντής CERN, Ραδιενέργεια, Καρκινογόνες Ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.....

Οι "κακοί" επιστήμονες είναι ο σύγχρονος "Αρμαγεδδών". Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο. Η καταστροφή έρχεται με γρήγορους ρυθμούς.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: