Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Οι πιο πρόσφατες περιλήψεις για κλίμα-συμφιλιωτική ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, τρομο-εμβόλια, ΦΟΝΙΚΕΣ λάμπες υδραργύρου


Η πιο πρόσφατη περίληψη για τη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ, ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών, όπως οι ενδεχόμενοι ηφαιστειακοί χειμώνες, εδώ: 20-10-2009 pdf.

Και για τα εμβόλια τρόμου:

O γνωστός καρδιολόγος δρ Θ. Δρίτσας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τους φοβικούς εγωμανείς τρομο-εμβολιαστές! Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής Ιατρικής Χαρ. Μουτσόπουλος. 22-10-09: ΠΡΩΤΟΙ γνωστοί ΝΕΚΡΟΙ από το εμβόλιο γρίπης στη Σουηδία

ΜΗΤΕΡΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, αστυνομικοί, πυροσβέστες, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον τρομοεμβολιασμό! Δείτε πώς αλλιώς μπορείτε να βοηθήσετε, πέρα από τη διάδοση, στο τέλος τής ανάρτησης.*

To 1976 μετά από εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ εμβόλια δήθεν για ‘γρίπη των χοίρων’ στις ΗΠΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρούς και ΧΙΛΙΑΔΕΣ παράλυτους από αυτά, οι εμβολιασμοί σταμάτησαν…: http://www.youtube.com/watch?v=uW8ulLgXmyA

Οι συνταγομανείς ‘ειδικοί’ με τα αντιβιοτικά ΑΥΞΗΣΑΝ την ανθεκτικότητα των μικροβίων. ΓΙΑΤΙ δεν αρρωσταίνουν όλοι στις επιδημίες είτε προκαλούνται από εξουθένωση είτε από εμβόλια;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕ μας ενημερώνουν από τι και πόσο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ανοσοποιητικό (με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ποτά, ξενύχτια κλπ) οδηγήθηκαν σε νοσηλεία διάφοροι δήθεν “υγιείς” άτυχοι γριπιασμένοι, ενώ άλλοι ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, έφτασαν και ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής όχι με …εμβόλια και φαρμακολαγνεία, αλλά με ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!!

ΓΙΑΤΙ οι αυτο-καταστροφικοί “εκλεκτοί” ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ τη συμφιλιωτική ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ τη σημασία της επαρκούς ξεκούρασης για την ΠΡΟΛΗΨΗ (αλλά ΚΑΙ τη θεραπεία: βλ. αποσιωπούμενη ΔΩΡΕΑΝ νηστειοθεραπεία). ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ;;;

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπογράφει για αποζημίωση λόγω βλαβών από εμβόλια… Ώσπου να υπάρξει ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη χρηματοδότηση, την έρευνα, τις προϋποθέσεις και τις παρενέργειες, και ταυτόχρονη ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (με εθισμούς, ξενύχτια κλπ), ο καθένας πρέπει να αποφασίζει ελεύθερα για το αν θέλει να εμβολιαστεί. Σε πολλές χώρες όπου υπάρχει έντονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, οι εμβολιασμοί ΔΕΝ είναι υποχρεωτικοί. Εμπιστεύεστε τους κερδομανείς; ΔΙΑΔΩΣΤΕ και ΔΙΑΣΩΣΤΕ: pdf.

ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο κατά των ΦΟΝΙΚΩΝ λαμπών υδραργύρου: εδώ. Βίντεο, εδώ.

Σχετικά με την πυρετο-αφοβία: εδώ.







*Επειδή έχει ήδη δημοσιευτεί (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=87430,

αλλά και λόγω πιθανών εκβιασμών τραπεζιτών-φαρμακοβιομηχάνων-Π.Ο.Υ) ότι υπάρχει ενδεχόμενο βίαιου εμβολιασμού, αρχικά των παιδιών ΧΩΡΙΣ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, μπορούμε να καταθέσουμε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ επιστολές σε σχολεία και ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ που εμπλέκεται, όπου θα δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά μας, χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή μας, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν τα παιδιά μας, όλων των δικαιωμάτων που μας δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.

Οι ρωγμές στις πυραμίδες και τα λοιπά ιεραρχικά συστήματα οδηγούν στην κατάρρευσή τους.
Ας μην ξεχνάμε ότι το χειμώνα που έρχεται, εκτός από τα αιματοβαμμένα κέρδη τους, οι τραπεζίτες έχουν να προλάβουν και ένα σωρό προβλήματα από την αύξηση της εναντίον τους παγκόσμιας οργής (η λεγόμενη ‘συνθήκη της Κοπεγχάγης’ ήδη παραπαίει, στη Δολαρία αυξάνονται οι αγορές όπλων από τους κατοίκους…), την αύξηση της τιμής των καυσίμων και τη διάδοση ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΩΝ εναλλακτικών προς την αυτο-καταστροφικότητά τους.

Πρέπει να θυμίζουμε στους κάθε φορά κυβερνώντες τρία πράγματα: πρώτα ότι διοικούν ανθρώπους, έπειτα ότι πρέπει να διοικούν σύμφωνα με κοινά αποδεκτούς, συμφιλιωτικούς νόμους και τέλος ότι ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ. (Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: ότι μεν πρώτον ανθρώπων άρχει, δεύτερον δε κατά νόμους άρχει, τρίτον δε ότι ούκ αεί άρχει).

Καλοχαιρέτα τον πεζό άμα καβαλικέψεις, για να σε χαιρετά κι αυτός άμα θα ξεπεζέψεις! Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ αθάνατο ! Κι ας μας προγράφουν οι αρχομανείς επειδή ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ χωρίς ΚΑΜΙΑ ‘εναλλακτική’ στο πετρέλαιο που τελειώνει, εκτός από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε αυτάρκη αγροκτήματα!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: