Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΕΣΥ..!!!


Αποσβολωμένο δέχτηκε το χαστούκι, από τον Ιατρό κ. Στρατή Πλωμαρίτη, το σάπιο διοικητικό κατεστημένο του ΕΣΥ, με αφορμή την έναρξη "παραστάσεων" εμβολιασμού, για τη γρίπη "Α" των γουρουνιών.
Ο κ. Πλωμαρίτης υπηρετεί στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ", ως Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος και ήταν Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, θέση από την οποία ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
Σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις - καταγγελίες του ιατρού, τον οποίο έχω τη τιμή να γνωρίζω πολύ καλά, ο κ. Πλωμαρίτης είπε, ότι η συγκεκριμένη μορφή γρίπης των γουρουνιών, είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον 2,5 χρόνια και στο διάστημα αυτό, δεν έγιναν σοβαρές προσπάθειες, που να έχουν επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα για την αντιμετώπισή της. Είπε επίσης, ότι διαστρεβλώνονται στατιστικά στοιχεία και ο ίδιος δεν έχει πεισθεί, για την αναγκαιότητα των μαζικών εμβολιασμών και τόνισε, ότι αφού αυτό επιστημονικά δεν έχει προηγηθεί, είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό, να συμμετάσχει σε μια επιτροπή, η οποία έχει στόχο, να πείσει, για δήθεν αναγκαιότητα πραγματοποίησης των εμβολιασμών
Τόνισε δε χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν είδα κανένα επιχείρημα για να εμβολιαστώ".
Μίλησε για τεράστια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτή τη προώθηση και διευκρίνισε, ότι "η νέα γρίπη είναι φιλική, πιο ήπια από την κοινή γρίπη, για την οποία ο κόσμος εμβολιάζεται με φυσικό τρόπο και αποκτά ανοσία. Στο νότιο ημισφαίριο κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν Στην Αυστραλία έκαναν λόγο για 3000 θανάτους, ενώ πέθαναν 100 άνθρωποι, πολλοί πιθανόν από υποκείμενη νόσο πρόσθεσε».
Άλλες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, ότι η απροθυμία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο ήταν τέτοια, που τελικά εμβολιάστηκε περίπου το 3-4%.
Το σάπιο σύστημα Ευσταθίου, το οποίο ανέχεται και στηρίζει και η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, έχει δεχθεί πολλά χαστούκια και αντέχει.
Πιο βρώμικο χέρι προστατεύει και διαιωνίζει το σάπιο καθεστώς?????
Τίποτα ουσιαστικό δεν πρόσφερε χθες, η συνέντευξη Ξενογιαννακοπούλου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: