Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Αλλοδαποί στην Ελληνική Αστυνομία;



Τι άλλο θα δούμε επιτέλους από αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που μέσα σε 15 ημέρες διακυβέρνησης μας έχει κάνει να σκεπτόμαστε πλέον πολύ καχύποπτα για κάθε κίνηση της! Με έκπληξη ακούσαμε στη ΝΕΤ ότι σχεδιάζεται η πρόσληψη αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία. Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, διευκρινίστηκε ότι θα προσληφθούν ως...μεταφραστές! Όμως με αυτόν τον τρόπο ανοίγει η κερκόπορτα για την πρόσληψη αλλοδαπών και ως ενεργών αστυνομικών. Σε 15 ημέρες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ λοιπόν έχουμε:
1) Κατάργηση Υπουργεόυ Μακεδονίας - Θράκης
2) Κατάργηση Υπουργείου Αιγαίου
3) Απόφαση για συμμετοχή αλλοδαπών στις επόμενες Δημοτικές εκλογές...!
4) Το παραπάνω σημαίνει ότι προσανατολιζόμαστε και στην νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, καθώς θα αποτελούν μια τεράστια πηγή ψηφοφόρων για το ΠΑΣΟΚ
5) Κατάργηση του όρου "Εθνικής" από το Υπουργείο Παιδείας
6) Ο Πρωθυπουργός γίνεται και δικαστής και δικάζει την Ελληνική αστυνομία για τον θάνατο Πακιστανού, χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να έχει προηγηθεί δικαστική απόφαση κάτι που συνιστά παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης
7) Προσπάθεια "κολοτούμπας" στο θέμα της οικονομίας
8) Δηλώσεις εθνομηδενιστικού χαρακτήρα όπως αυτή στην Κύπρο: "Πρέπει να απελευθερώσουμε την Κύπρο από εξαρτήσεις από τις μητέρες-πατρίδες, από στρατεύματα κατοχής"! Αν δεν κάνουμε λάθος οι Τούρκοι έχουν μόνο στρατό στην Κύπρο κ. Πρωθυπουργέ!
9) Τώρα η πρόσληψη αλλοδαπών στην Ελληνική αστυνομία...!
Έχει και συνέχεια...! Αν μας έχει διαφύγει κάτι συμπληρώστε το...!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: