Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Φαρμακονήσι: Νέα τουρκική πρόκληση κατά ελληνικού ελικοπτέρου

του Λουκά Δημάκα

Και νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε χθες κατά ελληνικού ελικοπτέρου, πάνω από το Φαρμακονήσι, ένα 24ωρο μετά την παρενόχληση επιβατηγού αεροσκάφους της πολιτικής αεροπορίας από τουρκικό F16, αλλά και την τριπλή υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι από τουρκικά μαχητικά.

Συγκεκριμένα χθες στις 9.22 π.μ ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού τύπου Σινούκ, που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό από την Κω στο Φαρμακονήσι και την ώρα που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το τελευταίο, δέχθηκε ειδοποίηση από τουρκικά επίγεια ραντάρ, ότι βρίσκεται στον τουρκικό εναέριο χώρο και το κάλεσε να εγκαταλείψει την περιοχή.

Το ελικόπτερο συνέχισε κανονικά την αποστολή του και έφυγε από το Φαρμακονήσι το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: