Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

Στα δικαστήρια ετοιμάζονται να στείλουν την κυβέρνηση οι πυροπαθείς...


Το βοήθημα των 3000 ευρώ στους πυρόπληκτους … ήταν δανεικό!


Οργή, θυμός και αγανάκτηση για χιλιάδες πυρόπληκτους της Ηλείας, οι οποίοι, δυόμισι χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν τα σπίτια και τις καλλιέργειές τους, καλούνται από την κυβέρνηση να επιστρέψουν το βοήθημα των 3.000 ευρώ, που τους είχε μοιράσει παραμονές των εθνικών εκλογών του 2007.
Στα καμένα χωριά της Ηλείας, τις τελευταίες ημέρες, καταφθάνουν κατά χιλιάδες οι «βεβαιώσεις χρεών» από το Δημόσιο Ταμείο, μέσω των οποίων οι πυρόπληκτοι ενημερώνονται για την οφειλή τους, την οποία θα κληθούν να πληρώσουν μέσω της Εφορίας. Εξοργισμένοι, μιλούν για εμπαιγμό και κοροϊδία, αναφέρουν πως μοίρασαν το βοήθημα για να τους πάρουν την ψήφο και τώρα τους το ζητούν πίσω. Αναρωτιούνται μάλιστα για την ευαισθησία της κυβέρνησης λέγοντας «αν ανάλογα ειδοποιητήρια και βεβαιώσεις χρεών έχουν λάβει και οι κουμπάροι, οι Βατοπεδινοί και όσοι άλλοι εμπλέκονται στα δεκάδες σκάνδαλα που άδειασαν τα ταμεία του κράτους».

Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Χρήστου Μπόκα από το Πρώτο Θέμα, κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: