Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού αποφάσισε η κυβέρνηση. Ζητά όμως την υπογραφή μας!!!! Γιατί;

Τρέξτε να σωθήτε

H όλη υπόθεση με τους εμβολιασμούς κατά την γρίπη των χοίρων εξελίσσεται πολύ άσχημα. Η κοροιδία μεγαλώνει. Η απειλή πραγματοποιείται.

Μια βόλτα στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά sites σήμερα, φανερώνει την διαφορετικότητα της χώρας μας. Πουθενά δεν εντόπισα, ούτε κατ’ ελάχιστο την ελληνική τρομοκρατία. Σε κανένα site δεν αναφέρθηκε το παραμικρό περί εμβολιασμών, την ώρα που ο κιμπάρης Έλληνας πρωθυπουργός ανακοινώνει εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού της χώρας, λες και οι πολίτες του ανήκουμε.

Η φιλεύσπλαχνη ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αγορά 24.000.000 δόσεων εμβολίου για 10.000.000 πληθυσμού, που θα καλύψει με ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. Από πού? Απ’ το υστέρημά τους ή απ’ το μισθό τους?

Την ίδια στιγμή ο Γερμανός υπουργός υγείας, ξεκαθαρίζει στους πολίτες της χώρας του, πως Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΥΠΟΥ Α Η1Ν1, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΟΙΠΗ. Ποιός είναι αυτός ο τυχαίος που δεν νοιάζεται για την υγεία των πολιτών της χώρας που υπηρετεί και τους παροτρύνει να μην εμβολιαστούν? Πως είναι δυνατόν οι κατά γενική ομολογία τυπικοί και οργανωτικοί Γερμανοί, να αδιαφορούν σε τέτοιο βαθμό για την υγεία τους? Μόνο εμείς τελικά θα επιβιώσουμε στον πλανήτη μετά από αυτή την λαίλαπα!

Μετά από όλα αυτά, αμφιβάλει κανείς πως μια από τις αποφάσεις που η συνεδρίαση της λέσχης Bildenberg πήρε, κατά την προ διμήνου συνεδρίαση στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ήταν η με το αζημίωτο προστασία της σύγχρονης ελληνικής φυλής από την φετινή πανδημία?

Για φέτος πληρώστε και εμβολιαστείτε. Σώστε το τομάρι σας. Για του χρόνου βλέπουμε!





Την απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της χώρας κατά της νέας γρίπης ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη λήξη της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής. Οπως είπε ο κ. Αβραμόπολoς, θα εμβολιαστεί -κατ' εντολήν του πρωθυπουργού- όλος ο πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένων και όσων βρίσκονται παρανόμως στην Ελλάδα. Για τις ανάγκες του πληθυσμού, η χώρα μας θα προμηθευτεί συνολικά 24.000.000 δόσεις εμβολίου, και όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Υγείας έχουν ήδη γίνει επαφές με τις φαρμακευτικές εταιρείες για τις επιπλέον παραγγελίες (υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις για 8.000.000 δόσεις). Οι παραδόσεις εμβολίων θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο εμβολιασμός θα γίνει όταν υπάρξει έγκριση της άδειας κυκλοφορίας από τις ευρωπαϊκές αρχές.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση πανδημίας γρίπης, το οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει τον τρόπο διανομής των εμβολίων και εμβολιασμού του πληθυσμού. Οι ομάδες πληθυσμού που πρώτες θα εμβολιαστούν είναι οι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας, σε υπηρεσίες αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άτομα σε ομαδική διαβίωση και άτομα σε χώρους με μεγάλο συγχρωτισμό (π.χ. σχολεία). Ο εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας θα γίνει στον χώρο εργασία τους, ενώ για τον υπόλοιπο πληθυσμό θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα εμβολιασμού (ΚΕΓ), κατά προτίμηση σε δημόσια κτίρια, με στελέχωση προσωπικού νοσοκομείων και μέλη των ιατρικών, φαρμακευτικών και οδοντιατρικών συλλόγων. Για να εμβολιαστεί κάποιος θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του γραπτώς, σε ειδικό δελτίο εγγραφής για τον εμβολιασμό κατά του νέου ιού της γρίπης. Οι εμβολιασμοί θα συντονιστούν από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και θα γίνουν με την ευθύνη των νομαρχιών.


Στο σχέδιο περιλαμβάνονται αδρές προκαταρκτικές εκτιμήσεις για τη νοσηρότητα και τον φόρτο των υπηρεσιών υγείας κατά την εμφάνιση πανδημίας γρίπης. Σύμφωνα με αυτές, στην περίπτωση που νοσήσει το 30% του πληθυσμού εκτιμάται ότι θα γίνουν περίπου 822.300 ιατρικές επισκέψεις εξαιτίας της νόσου και 6.600 εισαγωγές σε νοσοκομεία, ενώ στην περίπτωση προσβολής του 50% του πληθυσμού θα γίνουν 1.370.500 ιατρικές επισκέψεις και 11.000 εισαγωγές. Στην κορύφωση του επιδημικού κύματος θα χρειαστούν για τη νοσηλεία των ασθενών με γρίπη 2.060 κλίνες με βάση το «σενάριο» προσβολής του 30% του πληθυσμού και 3.450 με βάση το σενάριο προσβολής του 50% του πληθυσμού.

ΣΧΟΛΙΟ
Πάνω που είπαμε ότι η κυβέρνηση πήρε επιτέλους μια υπεύθυνη απόφαση για την ασφάλεια των Ελλήνων αλλά και των αλλοδαπών κατοικούντων στην Ελλάδα, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται να μας εμβολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν τις παρενέργειες.

Αν γνωρίζω καλά η ιατρικές υπηρεσίες ζητούν την έγγραφη δήλωση των ασθενών και των συγγενών τους όταν πρόκειται για ακραίες συνθήκες ζωής ή θανάτου ώστε να επιμεριστούν (για να μην πώ να χρεωθούν τελείως) και σε αυτούς οι ευθύνες της πράξης.
Γιατί λοιπόν κύριοι ζητάτε εσείς σήμερα τις υπογραφές μας που αγνοείτε επιδεικτικά σε οποιαδήποτε άλλη απόφασή σας;...........

Μήπως γιατί μας βλέπετε σαν πειραματόζωα και προσπαθείτε να απαλλαγείτε των ευθυνών;
Με τι πρόκειται να μας εμβολιάσετε; Εσείς δεν είπατε ότι είναι ένα ακίνδυνο εμβόλιο κατά του ιού της γρίπης Α/Η1Ν1; Τι συμβαίνει τώρα;

Αν είναι να έχουμε περισσότερα θύματα από το εμβόλιό σας, να το κάνετε στον εαυτό σας μόνο. Εμείς δεν προκειται να υπογράψουμε τον θάνατό μας με το Αμερικάνικο (;) εμβόλιο. Αυτοί που δημιούργησαν τεχνητά τον ιό, τώρα θέλουν κερδίζοντας εκατομμύρια να μας πουλήσουν το εμβόλιό τους.

Και μάλιστα θέλουν να μας εμβολιάσουν ΟΛΟΥΣ σαν πρόβατα. Περίεργα πράγματα......

Ελληνες μην μασάτε, αν δεν μας δώσουν σαφείς απαντήσεις και αν δεν αναλάβουν την πλήρη ευθύνη οι κυβερνώντες και ειδικά ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας εγγράφως, δεν προκειται να εμβολιαστούμε. Φυσικά εννοείται ότι πρέπει να μην ζητούν απο τους πολίτες καμιά υπογραφή ανάληψης ευθύνης!!!

Προτιμώ να νοσήσω από την γρίπη παρά να με εμβολιάσετε σαν πειραματόζωο με το σκεύασμά σας.

Βρε ούστ...........

ΠΗΓΕΣ http://koukfamily.blogspot.com/2009/08/blog-post_02.html
http://gio-ikon.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

1 σχόλιο:

trinity είπε...

Η γρίπη των χοίρων δεν είναι τόσο "νέα",όσο μας λένε,παρόμοια περιστατικά υπήρξαν το 1976 στις Η.Π.Α.

Ο τρόμος άρχισε με το θάνατο ενός νεοσυλλέκτου στρατιώτη στο οχυρό Dix στο Νιου Τζέρσεϋ που η κυβέρνηση είπε ότι προκλήθηκε από τη γρίπη των «χοίρων». Ο θάνατος του νεοσύλλεκτου ήταν ο μοναδικός από τον ιό το 1976, αλλά η κυβέρνηση υποκίνησε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού για όλους τους Αμερικανούς που υποστηρίχθηκε από μια προπαγάνδιστική εκστρατεία στοχεύοντας , όπως πάντα, στο να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το εμβόλιο και εκατοντάδες τραυματίστηκαν σοβαρά παρόλο που ο νεοσύλλεκτος στο οχυρό Dix ήταν ο μοναδικός θάνατος από τη γρίπη χοίρων.

ΔΕΊΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=uW8ulLgXmyA

Ειναι απο εκπομπη του cbs για την γρίπη του 1976 και τις παρενέργειες του εμβολίου.