Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Αρχαιολόγοι και χειρουργοί είπαν την Τρίτη 26/6/2001 στην Κίνα ότι μια επιτυχημένη εγχείρηση εγκεφάλου διεξήχθη 5.000 χρόνια πριν, την οποία περιέγραψαν σαν την πιο αρχαία στα όρια του Ειρηνικού και της Ανατολικής Ασίας.

Το συμπέρασμα τους βασίστηκε σε ένα ανθρώπινο κρανίο που ξεθάφτηκε το 1995 στα απομεινάρια του πολιτισμού Dawenkou, που διήρκησε περίπου 1.500 χρόνια και εμφανίστηκε πριν από 6.100 χρόνια.

Ο Han Kanghin, ένας αρχαιολόγος, με την Κινέζικη Ακαδημία των κοινωνικών επιστημών, επιβεβαιώνει την ύπαρξη παρόμοιων εγχειρήσεων στην Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Ωκεανία.
Η αρχαιότερη εγχείρηση ανθρώπινου εγκεφάλου πιστεύεται να έχει διεξαχθεί 7.000 χρόνια πριν στην Ευρώπη, είπε ο Han.

Το κρανίο ξεθάφτηκε περίπου έξι χρόνια πριν στην επαρχία της Shandong από ειδικούς, μαζί με το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας της Επαρχίας της Shandong στο Fujia, ένα χωριό στην περιοχή Guangrao στην επαρχία της Shandong. Οι αρχαιολόγοι βρήκαν μια οπή 3.5 επί 2.5 εκατοστά, στο δεξί τμήμα του άνω και πίσω κρανίου, που πιστεύεται ότι ανήκει σε ένα άνδρα ενήλικα.

Χρησιμοποιώντας ιατρική τεχνολογία, που περιλαμβάνει στρώμα ακτινών χ, έκαναν αξονική τομογραφία και τρισδιάστατη ανακατασκευή κρανίου και πέρασαν τα στοιχεία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ειδικοί γιατροί βρήκαν ίχνη τεχνιτών ξυσμάτων από κοφτερά εργαλεία. Ο καθηγητής Bao Xiufeng, ένας χειρούργος ενός νοσοκομείου της Χιλής που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Shandong, τις περιέγραψε σαν καθαρά ίχνη μιας ιατρικής εγχείρισης στο κρανίο.


http://library.northernlight.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: