Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΗΠΗΜΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠOY ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΛΥΘΑΡΓΟ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΜΗΘΥΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΗΚΗΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΙΛΕΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΤΗΠΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΗΝΟΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ ΝΑ ΘΗΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: