Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ είναι μια "μαχαιριά" στη Δημοκρατία μας.


"Ούτε μια ψήφο στους έμμισθους προβοκάτορες του Περισσού."
  • Μόνιμο θύμα του ΚΚΕ: η Αριστερά

  • Αυτή είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία των φασιστών
εις βάρος των λαών και της δημοκρατίας


"Οι φασίστες ιμπεριαλιστές προστατεύουν τα φασιστικά κομμουνιστικά κόμματα"

Μια καλοσχεδιασμένη και καλορυθμισμένη "μηχανή" προβοκάτσιας...
...που εργάζεται για να "σβήνει" τον τσαμπουκά του Έλληνα
...και που βοήθισε να διατηρηθεί ο φασισμός με "δημοκρατική βιτρίνα": ο κομματισμός του κράτους...

Στο νέο του κείμενο "ΚΚΕ και ευρωεκλογές", ο Παναγιώτης Τραϊανού, μέσα από μια αναδρομή στην ιστορία του Ελληνικού κράτους από την εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι σήμερα, -παραμονές των "ευρωεκλογών"- αποκαλύπτει το προβοκατόρικο ρόλο του ΚΚΕ για χάρη της ΔΕΞΙΑΣ. Ξεγυμνώνει την κούφια ρητορεία του ΚΚΕ, το οποίο όντας αντιδημοκρατικό, λόγω ιδεολογίας, καπηλεύεται ολόκληρο το δημοκρατικό και αριστερό πολιτικό χώρο κερδίζοντας για τις υπηρεσίες του πλουσιοπάροχες κρατικοδίαιτες αμοιβές, αλλά και χορηγίες τύπου Soros ή γενικότερα χορηγίες της Νέας Τάξης, εις βάρος όσων θεωρητικά "αντιπροσωπεύει".

Με τον ίδιο "κλασικό" σταλινικό τρόπο του έρχεται σήμερα να ζητήσει ψήφο για την Ευρωβουλή, ενώ καταδικάζει ιδεολογικά ακόμη και την ύπαρξη της ΕΕ... για να νομιμοποιήσει τη φασιστική πολιτική της Νέας Τάξης, όπως ακριβώς παλαιότερα βοήθησε στην αντισυνταγματική κομματικοποίηση της Δημοκρατίας που χρειαζόταν η "πολιτική" του Κωνσταντίνου Καραμανλή...

Και μόνο αυτή η ιδεολογική ασυνέπεια θα έπρεπε να υποψιάζει τους ψηφοφόρους του κομμουνιστικού κόμματος, αν δεν ήταν ήδη οφθαλμοφανείς και οι άλλες ασυνέπειες ενός προβοκάτορα που έμεινε από χρήματα και πνέει τα λοίσθια, άσχετα εάν τα αμερικάνικα αφεντικά που υπηρετεί, πασχίζουν να του κάνουν ανάνηψη...

Σας παρουσιάζω παρακάτω ορισμένα αποσπάσματα μόνο, ξεκινώντας από την αναφορά στο παρόν, όμως συνιστώ την ανάγνωση ολόκληρου του άρθρου του.


του Παναγιώτη Τραϊανού -Πρόεδρος του ΕΑΜ β'

(...) Ποτέ και κανένας δεν έχει "δουλέψει" τόσο πολύ τους Έλληνες, σε τόσα πολλά επίπεδα και με τόσο μεγάλες και τραγικές συνέπειες γι' αυτούς, όσο το ΚΚΕ. Ποτέ και κανένας δεν τους έχει προδώσει τόσες πολλές φορές όσο οι ΚΚΕδες. Ο ίδιος ο Εφιάλτης ήταν ένας κοινός ερασιτέχνης μπροστά στο ΚΚΕ και τα στελέχη του. Μια "αρπαχτή" της στιγμής έκανε εις βάρος των Ελλήνων, τη στιγμή που το ΚΚΕ έχει εγκαταστήσει ολόκληρη "φάμπρικα", η οποία λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα εις βάρος τους. Μιλάμε για "δούλεμα" ...όχι πλάκα. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τις λέξεις και από την προσεκτική αυτήν επιλογή προέκυψε ο όρος "δούλεμα". Γιατί; Διότι από τα γνωστά εύκολα καταλαβαίνεις τα άγνωστα. Από τα απλά καταλαβαίνεις τα περίπλοκα.

Τον ελληνικό λαό το ΚΚΕ τον έχει "δουλέψει" σε όλα τα πιθανά κι απίθανα επίπεδα. Γιατί;
  • Γιατί αυτό βολεύει το κόμμα.
  • Γιατί αυτό βολεύει την "οικονομία" του κόμματος.
  • Γιατί αυτό εξασφαλίζει κρατικά και όχι μόνον χρήματα στο κόμμα.
  • Γιατί αυτό ταΐζει τα στελέχη του.
Τα "διωκόμενα" από το κράτος κρατικοδίαιτα στελέχη του. Τα "επαναστατικά" στοιχεία, τα οποία θέλουν ν' ανατρέψουν τη δημοκρατία, εισπράττοντας τόνους δημοκρατικού χρήματος κάθε μήνα. Αν γνώριζαν οι πολίτες το πόσο καλά ταΐζει η δημοκρατία τους εχθρούς της, τέτοιοι εχθροί θα ήταν οι περισσότεροι και όχι φανατικά πλην όμως φτωχά παιδιά της. Πέραν των γνωστών-αγνώστων "γόνων", κανένας απλός Έλληνας δημοκράτης ή μη δεν έχει φάει τόσο πολύ δημοκρατικό "παντεσπάνι" όσο οι ΚΚΕδες.

Αυτό το "παντεσπάνι" είναι η ανταμοιβή του για το "δούλεμα" που επιτυγχάνει εις βάρος των Ελλήνων. Τους έχει "δουλέψει" με όλους τους δυνατούς τρόπους σε όλα τα θέματα. Τους έχει "δουλέψει" γενικά ως σύνολο στο σύνολο των ιδιοτήτων, τις οποίες μπορούν αυτοί να φέρουν.
  • Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως πατριώτες.
  • Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως δημοκράτες.
  • Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως αριστερούς δημοκράτες.
  • Έχει δουλέψει τους Έλληνες ως εργάτες
και στις σημερινές ευρωεκλογές το παρακολουθούμε live πώς
  • επιχειρεί να τους δουλέψει και ως "ανυπάκουους" Ευρωπαίους.
  • Υπηρέτησε τον Στάλιν, ο οποίος τη δημιούργησε και την τροφοδοτούσε με τα πανάκριβα "καύσιμα".
  • Υπηρέτησε τον Ζαχαριάδη, ο οποίος, ως υπάλληλος του Στάλιν, εξυπηρετούσε το αφεντικό του, αλλά ταυτόχρονα έκανε και τις δικές του προσωπικές δουλειές μ' αυτήν.
  • Υπηρέτησε τον Καραμανλή της Δεξιάς, ο οποίος, για να εξασφαλίσει τον απόλυτο "δημοκρατικό" έλεγχο της χώρας, την χόρτασε κρατικά "καύσιμα".
  • Υπηρέτησε τον Μητσοτάκη, κάνοντάς τον Πρωθυπουργό.
  • Τώρα υπηρετεί την αμερικανική Νέα Τάξη
και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει "καύσιμα" απ' όπου κι απ' όποιον μπορεί, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Έχει υψώσει σημαία "ευκαιρίας". Όποιος μπορεί να την "ταΐσει", μπορεί ν' απολαύσει τη δύναμή της. Τη δύναμη της πιο ισχυρής "μηχανής" παραγωγής προβοκάτσιας στην ιστορία των Ελλήνων. (...)

Γνωρίζοντας κάποιος τον σχεδιασμό, μπορεί εύκολα να καταλάβει τι συμβαίνει και με τις σημερινές ευρωεκλογές. Μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς δοκιμάζουν και εναντίον ποιών το δοκιμάζουν. Μπορεί να καταλάβει πόσο ειλικρινές είναι το κόμμα, το οποίο προτείνει την ανυπακοή. Το δογματικό κόμμα, το οποίο απαιτεί "θρησκευτική" πίστη από τα μέλη του, αλλά εμφανίζεται σαν φορέας ανυπακοής για τους "άλλους". Μπορεί να καταλάβει πόσο προσεκτικά επιλέχθηκε από τα ΔΕΞΙΑ αφεντικά του ΚΚΕ ο όρος "ανυπακοή". Προφανώς η παγκόσμια εξουσία έχει ως στόχο να τιμωρήσει τους ανυπάκουους και τους έχει εκ των προτέρων εξασφαλίσει την ηγεσία της "νίκης". Τουλάχιστον στην Ελλάδα τους την έχει εξασφαλίσει. Μετά τους πατριώτες, τους δημοκράτες, τους αριστερούς, και τους εργάτες έρχονται τώρα οι "ανυπάκουοι" να απολαύσουν τις στρατηγικές "υπηρεσίες" του ΚΚΕ.

Αυτό συμβαίνει, γιατί αυτοί βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο των ισχυρών του Πλανήτη. Η αμερικανική Νέα Τάξη, που "ταΐζει" το ΚΚΕ, έχει πρόβλημα με την επιβολή της εξουσίας της και έχει εντοπίσει τους εχθρούς της. Έχει σκοπό να πατάξει την "ανυπακοή" και άρα έχει αποφασίσει να έρθει στο άμεσο μέλλον σε απευθείας σύγκρουση με τους πραγματικά ανυπάκουους.

Πώς σκοπεύει να τους νικήσει εκ του ασφαλούς στην πατρίδα μας; Με τον παραδοσιακό γι' αυτήν τρόπο. Θα τους οδηγήσει στη "σφαγή" υπό την ηγεσία του "ανυπάκουου" ΚΚΕ. Θέμα χρόνου είναι να "μεταμφιεστεί" εκ νέου το ΚΚΕ και να φτιάξει ένα νέο ΜΕΑΝ (Μέτωπο Ανυπακοής). Μετά το ΕΑΜ, τον ΔΣ, την ΕΔΑ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ θα δούμε το ΜΕΑΝ. Το τελευταίο "προσωπείο" του ΚΚΕ. Η τελευταία μεταμφίεση του επιθεωρητή "Κλουζώ" της πολιτικής μας ζωής. "Ανυπάκουοι όλου του κόσμου ενωθείτε" υπό την ηγεσία του ΚΚΕ. Γιατί; Για να σας "χαρακτηρίσει" το σύστημα κρυπτοκομμουνιστές και να σας λιώσει. Για να έχετε την τύχη των ΕΑΜιτών, των Αριστερών και των εργατών.


Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει τώρα.
  • Το ΚΚΕ αγωνίζεται υποτίθεται στις εκλογικές διαδικασίες μιας Ευρώπης, για την οποία δηλώνει απροκάλυπτα ότι δεν την "πιστεύει".
  • Αγωνίζεται να συμμετάσχει στις διαδικασίες μιας Ευρώπης, την οποία τη θεωρεί φασιστική.
  • Αγωνίζεται να πιάσει θέσεις και πόστα στα πολιτικά όργανα μιας Ευρώπης, την οποία θεωρεί ιμπεριαλιστική.
  • Αγωνίζεται σε μια διαδικασία, η οποία σκοπό έχει να προάγει την "ενότητα" μιας Ευρώπης, για την οποία θεωρεί ότι το σωστό είναι να διαλύσει στα εξ’ όν συνετέθει.
  • Αγωνίζεται για τη "βελτίωση" μιας Ευρώπης, την οποία δεν συμπαθεί το ίδιο και από την άλλη πλευρά δεν το συμπαθεί κι αυτή.
Η Ευρώπη, η οποία έχει βγάλει κόκκινη "κάρτα" σε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα, εφόσον τα θεωρεί φασιστικά. Η Ευρώπη, η οποία "πιέζεται" από τους Αμερικανούς, για να μην στείλει στο διάολο τα συντρόφια του Περισσού.

Εδώ δεν προκύπτει το προφανές ερώτημα, που μας οδηγεί και πάλι στο "δούλεμα"; Τι δουλειά έχει η "αλεπού" σε ένα "παζάρι", το οποίο αμφισβητεί; Εφόσον αυτή είναι η άποψή σου για την Ευρώπη, γιατί δεν κάθεσαι στην πατρίδα σου, προτείνοντας αποχή και δίνοντας αγώνα, για να πείσεις τον ελληνικό λαό να την εγκαταλείψει; Γιατί καλείς τον κόσμο να σε ψηφίσει, για να σε "στείλει" στην Ευρώπη; Εφόσον στα ευρωπαϊκά "φασιστικά" όργανα τα κράτη στέλνουν ανθρώπους τους να υπερασπιστούν τα "φασιστικά" εθνικά τους συμφέροντα, γιατί να πας εσύ ο αντιευρωπαίος διεθνιστής, εφόσον —λόγω ιδεολογίας— διαφωνείς στα περισσότερα από αυτά; Τι θα την κάνεις την ψήφο του πολίτη, εφόσον εκ των δεδομένων θεωρείς την Ευρώπη φασιστική και άρα τη "συμμετοχή" στα όργανά της άνευ αποτελέσματος; Τι τις θέλεις τις περισσότερες ψήφους; Για να ενισχύσεις μια "φωνή", η οποία θεωρείς εκ των δεδομένων ότι δεν ακούγεται, όσο ισχυρή κι αν είναι; Άρα; Άρα τις ψήφους τις θέλεις, γιατί από αυτές προκύπτουν χρήματα συμμετοχής στη φασιστική λειτουργία της Ευρώπης. Τις περισσότερες ψήφους τις θέλεις, γιατί φέρνουν περισσότερα χρήματα. Λατρεμένα, έστω και φασιστικά χρήματα.

Από τη στιγμή που βρήκαμε από πού προκύπτουν τα χρήματα, αναζητούμε αυτούς που στηρίζουν το ΚΚΕ στην προσπάθειά του να τα διεκδικήσει. Ποιος πιέζει την Ευρώπη να μην βάλει το ΚΚΕ στη "μαύρη" λίστα των φασιστικών κομμάτων, τα οποία δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές εκλογικές διαδικασίες; Οι Αμερικανοί; Άρα με τις "ευλογίες" των "φονιάδων των λαών" πηγαίνει ή μπορεί να εξακολουθεί να πηγαίνει το ΚΚΕ στην Ευρώπη. Γιατί το στέλνουν; Επειδή το αγαπάνε και σέβονται τους αντιιμπεριαλιστικούς "αγώνες" του; Το στέλνουν, για να κάνει αυτό το οποίο γνωρίζει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Να "μαντρώσει" τους εχθρούς των Αμερικανών, για να τους ελέγξουν εύκολα.

Αυτό είναι το ζητούμενο από τους Αμερικανούς στην νέα αποστολή που αναθέτουν στο ΚΚΕ. Να μπει με "πάθος" επικεφαλής αυτών που θα "ζημιωθούν" από την ιμπεριαλιστική αμερικανική πολιτική. Να οδηγήσει στη σίγουρη "νίκη" τους εργοδότες του. Με τις ψήφους των Ελλήνων να "σαμποτάρει" όλα τα "ανυπάκουα" ελληνικά εθνικά συμφέροντα, τα οποία θίγουν τους Αμερικανούς. Με τις πολιτικές θέσεις στα ευρωπαϊκά όργανα εξουσίας να "σαμποτάρει" όλα τα "ανυπάκουα" ευρωπαϊκά συμφέροντα, τα οποία θίγουν τους Αμερικανούς. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά συμφέροντα.

Ποιοι είναι αυτοί, που σήμερα τα απειλούν; Προφανώς αυτοί οι οποίοι απειλούν το κεφάλαιό τους. Προφανώς αυτοί, που τους στερούν τα μεγάλα κέρδη από το κεφάλαιο αυτό. Είναι αυτοί, που, για παράδειγμα, δεν σέβονται τα Πνευματικά Δικαιώματα. Αυτοί που αντιγράφουν τζάμπα τα CD των Αμερικανών. Τι είναι αυτοί; Ανυπάκουοι. Άρα; Άρα "κρυπτοκομμουνιστές", γιατί το ΚΚΕ ηγείται των "ανυπάκουων". Αυτοί, δηλαδή, που αύριο-μεθαύριο θα απειλούν τα πνευματικά δικαιώματα των αμερικανικών πολυεθνικών, θα πάρουν ιδεολογική "ταυτότητα", για να προσδιοριστούν ως εχθροί των Αμερικανών και άρα και της "Δημοκρατίας". Θα συγκεκριμενοποιηθούν, για ν' αντιμετωπιστούν οργανωμένα και άρα πιο εύκολα για τους ισχυρούς.

Αυτός είναι ο στόχος τους. Να τους "τσουβαλιάσουν", δίνοντάς τους μια βολική γι' αυτούς ταυτότητα. Δεν θα τους εμφανίζουν ότι αντιγράφουν, επειδή κατά την άποψη εκείνων ευνοείται η κοινωνία. Θα τους εμφανίζουν ότι αντιγράφουν, για να αποδυναμώσουν τους "προστάτες" της Δημοκρατίας με κρυφό στόχο ν' "αναστήσουν" τον φασιστικό σοβιετισμό. Γι' αυτό δεν υπακούνε στις εντολές των Αμερικανών "νομοθετών" της παγκόσμιας Δημοκρατίας. Γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι όμοιοι με τους "νομοταγείς" δημοκράτες. Είναι ανυπάκουοι "κρυπτοκομμουνιστές". Είναι οι νέοι ηλεκτρονικοί "τρομοκράτες", που απειλούν με "επαναστατική" ανατροπή την παγκόσμια δημοκρατία και ελευθερία. Έτσι δεν είναι Αλέκα; Νέα εντολή πήρες από τα "αφεντικά" και αυτήν μεταφέρεις. Νέα εντολή για νέα "καύσιμα". ..."Όλοι στην ανυπακοή". Τι σημασία έχει αν τη "σημαία" της ανυπακοής τη σηκώνουν οι κατ’ εξοχήν υπάκουοι ΚΚΕδες;

Γι' αυτόν το λόγο οι Αμερικανοί "λατρεύουν" το ΚΚΕ. Το χρησιμοποιούν για όλες τις βρόμικες δουλειές τους. Εντολές του δίνουν και αυτό υπακούει πιστά. Τι σημασία έχει αν αυτές οι εντολές προτείνουν την "ανυπακοή"; Γι' αυτόν το λόγο το στηρίζουν με όλα τα μέσα, ενώ θα έπρεπε να αποβληθεί από τις δημοκρατικές διαδικασίες ήδη από το 1991. Με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης έπρεπε να κλείσει στην Ελλάδα το "παράρτημά" της. Αυτό ήταν το φυσικό. Δεν μπορεί να κλείνει το "εργοστάσιο" και να παραμένει ανοικτή η πολυέξοδη "αντιπροσωπεία". Εφόσον δεν εξυπηρετεί το φανερό "εργοστάσιο", για να παραμένει "ανοικτό", θα πρέπει να εξυπηρετεί κάποιους άλλους, οι οποίοι απλά δεν φαίνονται. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι εξυπηρετεί τους Αμερικανούς. Αυτό έκανε πάντα και αυτό κάνει και σήμερα. Με ελληνικά και αμερικανικά χρήματα το πολυδάπανο ΚΚΕ εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες τους Αμερικανούς. Τώρα, που αυτά έχουν περιοριστεί, είναι υποχρεωμένο να αναζητάει νέους πόρους απ' όπου μπορεί. Γι' αυτό θέλει την είσοδό του στην Ευρωβουλή. Με ευρωπαϊκά χρήματα θέλει να επιβιώσει, εξυπηρετώντας και πάλι τους Αμερικανούς.

Το μόνο θετικό, που έχει προκύψει απ' όλο αυτό το "δούλεμα" δεκαετιών, είναι ότι ο κόσμος σιγά-σιγά έχει αρχίσει να πονηρεύεται. Μπορεί να μην γνωρίζει τι ακριβώς κάνει το ΚΚΕ, αλλά δεν είναι πλέον ανυποψίαστος. Αυτό το καταλαβαίνει και το ίδιο το ΚΚΕ. Απόδειξη αυτής της άποψης είναι η σημερινή επιλογή της ηγεσίας του. Γιατί ένα κόμμα "αγωνιστών" και σκληρών "επαναστατών" επέλεξε για ηγέτιδά του την κακομοίρα την Αλέκα; (...) για να δώσει ακριβώς την ίδια εικόνα σε ένα "κόμμα" πολύ βρόμικο και πολύ επικίνδυνο. Σε ένα "κόμμα", το οποίο σήμερα δεν θέλει να προκαλεί, γιατί δεν είναι καιρός για προκλήσεις.

Έτσι κι αλλιώς για το ΚΚΕ δεν τίθεται θέμα ανάγκης σ' ό,τι αφορά το θέμα της αξιοκρατίας στην επιλογή της ηγεσίας του. Με τον αυτόματο "πιλότο" δουλεύει. (...) Το πρόβλημα είναι το ίδιο με αυτό που αντιμετωπίζουν σήμερα όλες οι επιχειρήσεις. Το ΚΚΕ θίγεται σήμερα από τη "στεγνότητα" της αγοράς και όχι από την αδυναμία "παραγωγής". Η "παραγωγή" δεν έχει πρόβλημα, γιατί "πρώτη ύλη" θυμάτων πάντα βρίσκει το ΚΚΕ. Ποτέ αυτό δεν ήταν δύσκολο να το πετύχει. Όταν τέλειωσαν οι πατριώτες χρησιμοποίησε τους Αριστερούς. Όταν τέλειωσαν κι αυτοί, χρησιμοποίησε τους εργάτες. Τώρα, αν τελειώσουν και οι εργάτες, έχει "ψαχνό" στους αντιδραστικούς ή τους μετανάστες .

Η δουλειά στην "παραγωγή" πάντα μπορεί να γίνει. Το "καύσιμο" και άρα το χρήμα των "μεγαλοπελατών" δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείψει, γιατί θα σταματήσει η "μηχανή" (...)

Εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το ΚΚΕ ασχολήθηκε με την "επικαιρότητα". (...) Η Αλέκα ανανέωσε τη θητεία της και σάλπισε την "αντεπίθεση" του ΚΚΕ. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση... δήλωσε η "Λουντμίλα" της ανυπακοής. Να φαντάζεσαι την Αλέκα έφιππη "στρατηλάτρια" και μην ξέρεις αν θα πρέπει να γελάς ή να κλαις.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτά είναι τα εύκολα και θα μπορούσε να τα κάνει και ο τελευταίος Κνίτης στη θέση του Γραμματέα του κόμματος. Η πραγματικά δύσκολη δουλειά της σημερινής ηγεσίας αυτήν τη στιγμή είναι μία και μοναδική. Πρέπει να βρει πάση θυσία "καύσιμα", για να μην σβήσει η "μηχανή". Πρέπει να βρει "πελάτες", οι οποίοι να μπορούν και να θέλουν να συντηρήσουν τη "μηχανή" με το τεράστιο κόστος λειτουργίας. Πρέπει να βρει εξουσιαστές, που θα της αναθέσουν "έργο". Νέους εξουσιαστές, γιατί οι παλιοί "τελείωσαν". Η παραδοσιακή ΔΕΞΙΑ είναι σήμερα "νταντέλα". Το κράτος επίσης. Έχουν ξεπουληθεί τα πάντα και δεν υπάρχουν τα γεμάτα δημόσια ταμεία να συντηρούν τα "συντρόφια".

Χωρίς "καύσιμα" όμως το ΚΚΕ δεν αντέχει ούτε μία εβδομάδα. (...) Ο κομμουνιστικός "αμίαντος" δεν αφήνεται πλέον ελεύθερος στην αγορά, έχοντας κριθεί επικίνδυνος. Χωρίς μισθό όμως κανένας δεν παριστάνει πλέον τον κομμουνιστή σε κανένα μέρος του Πλανήτη.

Αυτή είναι η αγωνία του ΚΚΕ σήμερα και αυτή η αγωνία εξαλείφεται μόνον με χρήματα. Χρήματα ψάχνει η Αλέκα και τα ψάχνει παντού. Πελάτες ψάχνει. Εξουσίες ψάχνει, για να τις εξυπηρετήσει και να κρατήσει το "προσωπικό". Μόνον οι Αμερικανοί τους έχουν απομείνει ή μήπως όχι; Υπάρχουν κι άλλοι; Να υποθέσουμε ότι δεν την έχει αφήσει ασυγκίνητη η "πορτοφόλα" του γνωστού "φιλέλληνα" Σόρος; Δεν είναι ώρα για τέτοιες ηθικές αναστολές. Αναρωτιέται ο Καρατζαφέρης πώς είναι δυνατόν η εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ να τυπώνει τα δελτία του ΟΠΑΠ. Γιατί αναρωτιέται; Αγγλικών συμφερόντων δεν είναι πλέον ο ΟΠΑΠ; Αν δεν δώσουν οι Άγγλοι δουλειά στον πιο πιστό υπάλληλό τους, σε ποιον θα δώσουν; Το χρήμα όμως τελειώνει και σήμερα ακόμα και οι Αγγλοσάξονες είναι "στεγνοί". Έχει πρόβλημα το ΚΚΕ. Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν τώρα στον Περισσό. Τον αγώνα της επιβίωσης δίνει η Αλέκα ... Η Αλέκα, που πηγαίνει στα γραφεία όλων των κέντρων και παράκεντρων της εξουσίας και φωνάζει: “show me the money, show me the money”.

Το τέλος εποχής πλησιάζει για το ΚΚΕ. Η εποχή των ιδεολογικών "δεινοσαύρων" έχει περάσει και αυτό είναι κάτι το οποίο αφορά και το ΚΚΕ. Πέθαναν οι ιδεολογικοί "δεινόσαυροι" ελλείψει "τροφής" και μαζί τους θα παρασύρουν και τα "παράσιτα" τύπου ΚΚΕ, τα οποία συντηρούνταν από τα "αποφάγια" τους. Αργά ή γρήγορα θα σφίξει ο κλοιός γύρω από το ΚΚΕ. Ήδη άρχισαν ν' ακούγονται "ψίθυροι" λαϊκής δυσαρέσκειας για την απροθυμία του κράτους να κάνει επιτέλους έναν έλεγχο των οικονομικών του κόμματος. Ένας τέτοιος έλεγχος μπορεί να καταστρέψει μέσα σε λίγες μέρες το ΚΚΕ. Γιατί; Για θ' αποκαλύψει τα πραγματικά αφεντικά του ΚΚΕ. Γιατί θ' αποκαλύψει τους κρυφούς χρηματοδότες του. Εκεί πιστεύουμε ότι έχει πρόβλημα το ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα πιστεύουμε ότι έχει πρόβλημα, το οποίο εντοπίζεται στην περίοδο της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία συνέπεσε χρονικά με τη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είναι βέβαιον ότι εκείνη τη δύσκολη για το ΚΚΕ εποχή ο πονηρός Μητσοτάκης θέλησε να βάλει στο "χέρι" το ΚΚΕ και το κατάφερε. Θέλοντας να ελέγξει απόλυτα το παρακράτος της ΔΕΞΙΑΣ, επεδίωξε —και είμαστε σίγουροι ότι το κατάφερε— να πάρει ο ίδιος τον έλεγχο της "μηχανής" από το καραμανλικό στρατόπεδο. Μια "μηχανή" τόσο ισχυρή και αποδοτική, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή στην πραγματικότητα έκανε και τον ίδιο Πρωθυπουργό. Είμαστε βέβαιοι ότι όλο το πρόβλημα, που σήμερα τρομοκρατεί το ΚΚΕ, βρίσκεται στην "αντιπαροχή" που έδωσε ο Μητσοτάκης στο ΚΚΕ, προκειμένου να το καταφέρει. Στην "αντιπαροχή" που έδωσε ο Μητσοτάκης στο ΚΚΕ, για να το αναγκάσει να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Τζανετάκη και η οποία από τότε μέχρι σήμερα διατηρεί το κόμμα στην ομηρία του. Όλο το πρόβλημα βρίσκεται στα όσα μυστικά συμφώνησαν ο Μητσοτάκης με τον Χαρίλαο στο ιστορικό τους ραντεβού. Από κάπου εξασφάλισε ο Μητσοτάκης χρηματοδότηση για το κόμμα στην μετασοβιετική εποχή και αυτή η χρηματοδότηση δεν είναι "καθαρή" και ούτε προέρχεται από "καθαρά" κέντρα εξουσίας. Ο "Εφιάλτης" τους εξασφάλισε "εφιαλτική" χρηματοδότηση και την αποκάλυψή της φοβούνται τώρα στον Περισσό.

Τζάμπα φωνάζει η "ανυπάκουη" Αλέκα για τα απόρρητα του "κόμματος". Του "κόμματος" της "επανάστασης". Του "κόμματος", το οποίο θυμάται μόνον ό,τι το συμφέρει και όταν το συμφέρει. Του "κόμματος", το οποίο θυμάται ότι είναι τέτοιο μόνον όταν μοιράζονται κρατικά χρήματα σε κόμματα. Του "κόμματος", που θυμάται ότι είναι επαναστατική "οργάνωση" μόνο όταν ελέγχονται τα κόμματα. Αυτό το οποίο θ' αναγκαστεί σύντομα να καταλάβει είναι ότι συμμετέχει σε εκλογικές διαδικασίες, οι οποίες διέπονται από νόμους και κανόνες και τους οποίους θα πρέπει να τους σέβεται. Υπάρχουν νόμοι, οι οποίοι ρυθμίζουν τα θέματα χρηματοδότησης των κομμάτων και άρα είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος των οικονομικών τους. Εισπράττουν τα κόμματα κρατικά χρήματα και όποιος εισπράττει χρήματα του ελληνικού λαού είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τον κρατικό έλεγχο. Δεν μπορείς να επικαλείσαι την "επαναστατικότητα", για ν' αποφεύγεις τον έλεγχο. Αν θέλεις να κάνεις τον γνήσιο επαναστάτη, ο οποίος δεν ανέχεται κανενός είδους έλεγχο, δεν παίρνεις χρήματα από το κράτος. Απλά πράγματα.

Μείναμε έκπληκτοι όταν ακούσαμε την Παπαρήγα να δηλώνει ότι δεν θα δεχθεί "με τίποτε" την παρουσία Εισαγγελέα στον Περισσό. Από πότε ένας Εισαγγελέας θα πρέπει να ζητάει την άδεια έρευνας από αυτούς που ερευνά; Από πότε ένας Εισαγγελέας έχει να αντιμετωπίσει "άβατα", όταν πρόκειται να κάνει τη δουλειά του; Ο Περισσός δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια; Το ΚΚΕ δεν είναι μια νόμιμη οργάνωση της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να υπόκειται τον έλεγχο που προβλέπεται, για την εξασφάλιση αυτής της νομιμότητας; Το ΚΚΕ αμφισβητεί τους θεσμούς του ελληνικού κράτους; Αμφισβητεί τη Δημοκρατία; Μόνον τους θεσμούς της βέβαια δεν δέχεται στον Περισσό, γιατί τα χρήματά της αποδεδειγμένα τα δέχεται. Τι ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι "με τίποτε" δεν θα επιτρέψει τον έλεγχο; Μας απειλεί με βία; Μας απειλεί με εμφύλιο; Ένας Εισαγγελέας δεν θα βρεθεί να τη ρωτήσει για το τι ακριβώς εννοεί όταν λέει τη φράση ..."με τίποτε";

Εμάς πάντως μας "τρομοκράτησε" με αυτό που είπε. (...) Να βιαστούν, γιατί, αν καθυστερήσουν κι άλλο, θα μείνουν τόσοι λίγοι, που θ' αναγκαστούν να έρθουν στη μάχη με ταξί. Χωράνε βέβαια και στο Lexus της Αλέκας, αλλά είναι κρίμα να φθείρονται τα καινούργια δερμάτινα σαλόνια για δουλειές του κόμματος. Η "limo" της γραμματέως είναι μόνον για τις δεξιώσεις της ΔΕΞΙΑΣ ή για να πηγαινοφέρνει την "κόρη" στις εκδηλώσεις των αποφοίτων του Αμερικανικού Κολεγίου.

Τέλος αφήσαμε το πιο αστείο της υπόθεσης. Υπερασπιζόμενη η "ανυπάκουη" Αλέκα το "δικαίωμά" της να αρνηθεί τον έλεγχο, είπε το πιο αστείο ανέκδοτο όλων των αιώνων. Θεωρεί ότι από τον έλεγχο των οικονομικών θα μάθουν οι μυστικές υπηρεσίες των ιμπεριαλιστών τα ονόματα των "επαναστατών" υποστηρικτών του κόμματος. Θα καθυστερήσει η "επανάσταση", αν μάθουν αυτά τα ονόματα η CIA, η British Intelligent και η Mosant !!!! ...Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο.

Από τον έλεγχο του ελληνικού κράτους περιμένουν να μάθουν οι Αγγλοσάξονες ποιοι βρίσκονται πίσω από το δικό τους "εργαλείο"; Τι να περιμένουν να δουν μετά από έναν τέτοιο έλεγχο; Τις δικές τους φάτσες; Αυτοί το φόρτωναν με λίρες και δολάρια κάθε φορά που έκανε τους γνωστούς αντιιμπεριλιστικούς και αντιαμερικανικούς "αγώνες". Αυτοί είναι τα αφεντικά του ΚΚΕ. Τα μοναδικά πλέον αφεντικά, εφόσον το 1991 "πέθανε" ο Ρώσος συνέταιρός τους. Είναι απόλυτα βέβαιο ότι αυτοί δεν έχουν ανάγκη τους υπάλληλους του ελληνικού κράτους, για να μάθουν την αλήθεια. Οι Εβραίοι; Αυτοί πάλι τι μπορεί να περιμένουν να μάθουν; Κι αυτοί περιμένουν να μάθουν την αλήθεια από τον έλεγχο του ελληνικού κράτους; Θα μάθουν από τρίτους την αλήθεια για το κόμμα που ίδρυσε ο δικός τους Εβραίος και Σιωνιστής Μπεναρόγια; Το κόμμα, που χρηματοδοτούσαν επί έναν σχεδόν αιώνα οι Εβραίοι Σιωνιστές του Σοβιετικού Πολίτ μπιρό; Από τον έλεγχο θα μάθουν αν πήρε ή δεν πήρε το ΚΚΕ χρήματα από τον Εβραίο και Σιωνιστή Τζόρτς Σόρος;

(...) Αν καταλάβουν οι δημοκράτες Έλληνες —και οι περισσότεροι από αυτούς, οι οποίοι από αφέλεια και άγνοια σας ψηφίζουν— τι ακριβώς κάνετε στον Περισσό, μαύρο "φίδι" που σας έφαγε. Αν καταλάβουν οι φτωχοί πλέον εργαζόμενοι Έλληνες τι κάνουν και με ποιων τα χρήματα πλουτίζουν τα μεγαλοστελέχη του Περισσού της "εργατιάς", θα έχουμε κλάματα. Τώρα, που δεν υπάρχει πλέον η σιβηρική στέπα διαθέσιμη για την ασφάλειά σας, μόνον η NASA μπορεί να σας σώσει. Μόνον σε άλλον Πλανήτη θα μπορείτε να ελπίζετε για την επιβίωση.

Αλίμονό σας αν καταλάβουν οι Έλληνες τι κάνετε πίσω από τις κλειστές υπερπολυτελείς πόρτες ασφαλείας του Περισσού. Αλίμονό σας αν μάθουν από πού παίρνετε χρηματοδοτήσεις, με ποιους όρους και με τι είδους εθνικές "υποθήκες". (...)

Σ' αυτό το σημείο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κι εμείς τη δική μας "υπέρβαση". Αυτήν την "υπέρβαση" θέλουμε να την κάνουμε για λόγους δικαιοσύνης, εφόσον δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν. Τη θεωρούμε υποχρέωσή μας, εφόσον δεν μας αρέσουν οι γενικεύσεις, οι οποίες είναι κατά κανόνα άδικες και δεν θεωρούμε τους πάντες ίδιους, έστω και αν στο τυπικό επίπεδο εμφανίζονται ως τέτοιοι. Για το καλό των ανθρώπων μοχθούμε και αγωνιζόμαστε και όχι για να τους οδηγήσουμε σε μίση και συγκρούσεις. Για να τους ενώσουμε αγωνιζόμαστε και όχι για να τους διχάσουμε. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης κάνουμε την "υπέρβαση".

Ποια είναι αυτή; Συνήθως ακούμε ΚΚΕδες να απευθύνονται σε δημοκράτες, ενώ το αντίθετο δεν έχει γίνει ποτέ. Μιμούμενοι λοιπόν τις πρακτικές του ΚΚΕ, το οποίο αρέσκεται να απευθύνεται στους "λαούς" των άλλων, θα κάνουμε το ίδιο για τον "λαό" του. Σ' αυτούς λοιπόν απευθυνόμενοι, είτε πρόκειται για εγκλωβισμένους —από εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα— φτωχούς οπαδούς του είτε για τυχαίους επίσης φτωχούς ψηφοφόρους του, θα πούμε το εξής: Αν θέλετε πραγματικά να προσφέρετε υπηρεσίες στη Δημοκρατία και άρα και στους εαυτούς σας, απομακρυνθείτε από το "κόμμα" αυτό. Απομακρυνθείτε από το "κόμμα" μιας οριστικά χρεοκοπημένης ιδεολογίας, το οποίο είναι προφανές πλέον ότι επιβιώνει απλά και μόνον γιατί αυτό εξυπηρετεί πολιτικά και οικονομικά τους "πραιτοριανούς" του. Απομονώστε τα στελέχη του, ώστε να μάθουμε επιτέλους ποιος κάνει εκεί μέσα τι και για λογαριασμό ποιου.

Είναι βέβαιον ότι εκεί μέσα καθημερινά συντελούνται παρανομίες ...αν όχι προδοσίες. Τα αμερικανικά κολέγια δεν πληρώνονται ούτε με κουπόνια ούτε με ρούβλια. Οι μεγάλες περιουσίες δεν γίνονται με την περιφορά πλακάτ στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Οι υψηλόμισθες κρατικές θέσεις δεν κερδίζονται με αντικρατική ρητορεία. Αφήστε λοιπόν —έστω και στιγμιαία— μόνα τους τα ακριβοπληρωμένα "ανυπάκουα" παιδιά της "επανάστασης", για να μάθουμε σε ποιον υπακούνε. Μη γίνεστε η "ασπίδα" ανθρώπων, των οποίων τις πράξεις δεν ελέγχετε, γιατί απλούστατα δεν γνωρίζετε τι κάνουν. Μη γίνεστε άθελά σας το "έρμα", για να "πλέει" με ασφάλεια το βρόμικο "καράβι" του ΚΚΕ. Το "πειρατικό", το οποίο συντηρείται με χρήματα των Αμερικανών, για να δημιουργεί τα ίδια πάντα "προκάτ" προβλήματα, προκειμένου να μας πουλάνε την ίδια επίσης "προκάτ" νομιμότητα και προστασία οι "χωροφύλακες" του Πλανήτη.

Ο αναγνώστης –απ' όποιον πολιτικό χώρο κι αν προέρχεται— πρέπει να καταλάβει ότι τα κομμουνιστικά κόμματα και μόνον που υπάρχουν και συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες, αποτελούν ανοικτές "πληγές" για τα δημοκρατικά καθεστώτα. Με τη δράση τους "βραχυκυκλώνουν" τη Δημοκρατία και την παραδίδουν στα χέρια των φασιστών, οι οποίοι εμφανίζονται σαν δημοκράτες ιδιοκτήτες δημοκρατικών κομμάτων, τα οποία για λόγους "άμυνας" αλώνουν τα κράτη με την κομματικοποίηση των μηχανισμών τους. Τα κομμουνιστικά κόμματα δίνουν "άλλοθι" σε όλους τους τύπους των φασιστών να ασκούν εξουσία, χωρίς να ελέγχονται από κανέναν και πάντα στο "όνομα" της Δημοκρατίας.

Γι' αυτόν τον λόγο τα κομμουνιστικά κόμματα εξακολουθούν και επιβιώνουν σήμερα χάρη στα χρήματα των Αμερικανών και στις πιέσεις που ασκούν στα κράτη. Οι Αμερικανοί έχουν ανάγκη αυτά τα κόμματα, όσο ανάγκη έχουν οι παπάδες τον διάβολο. Χωρίς το αντίπαλο "δέος" να τρομοκρατεί τα μιλιούνια των αφελών, όλοι αυτοί απλά δεν θα υπήρχαν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία των φασιστών εις βάρος των λαών και της δημοκρατίας. Χρησιμοποιούν έναν ακίνδυνο για τους ίδιους και οριστικά νικημένο από τη δημοκρατία "ευνούχο", για να πανικοβάλουν τους δημοκράτες. Αυτό είναι το "παιχνίδι". Οι φασίστες ιμπεριαλιστές προστατεύουν τα φασιστικά κομμουνιστικά κόμματα, ώστε με την προβοκατόρικη δράση τους να υποτάσσουν τους λαούς στις διορισμένες από τους Αμερικανούς φασιστικές ηγεσίες.

Γι' αυτόν τον λόγο στα ανεπτυγμένα και ισχυρά κράτη τα κόμματα αυτά έχουν τεθεί εκτός νομιμότητας. Γνωρίζουν οι λαοί τους τον προβοκατόρικο ρόλο τους και δεν ανέχονται την παρουσία τους. Γνωρίζουν τα εκατομμύρια των νεκρών που προκάλεσαν εκεί όπου ανέλαβαν την εξουσία και γνωρίζουν επίσης το χαφιεδιλίκι που "πουλάνε" εκεί όπου δεν την ανέλαβαν. Αυτά τα κράτη είχαν τη δυνατότητα ν' αντιδράσουν στους Αμερικανούς και προϊόν αυτής της αντίδρασης ήταν να κόψουν τον κύριο και σήμερα ίσως μοναδικό "βραχίονα", που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Τον "βραχίονα", που απειλεί με δήθεν "επαναστάσεις" για να νομιμοποιεί τους "προστάτες". Τον "βραχίονα", που με τη δήθεν αντικαπιταλιστική του πάλη ρίχνει άφθονο νερό στον μύλο του άκρατου και εγκληματικού καπιταλισμού. Τον "βραχίονα", που έχει ως εξειδίκευσή του το "καπέλωμα" όλων των εθνικών, κοινωνικών και ταξικών αγώνων. Την "Πέμπτη φάλαγγα", που με έναν μόνιμο και ακίνδυνο "αντιαμερικανισμό" εξυπηρετεί σταθερά τα αμερικανικά συμφέροντα.
Μόνον στις αφρικανικές "Μπανανίες" και στα όπου Γης προτεκτοράτα εξακολουθούν να υφίστανται τα κομμουνιστικά κόμματα. (...)

>>>>>

ΚΚΕ-->ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ -2ος Παγκόσμιος Πόλεμος

(...) Δυστυχώς όμως για τους Έλληνες ο εφιάλτης τους δεν είχε τελειώσει. Στην πραγματικότητα δεν είχε καν αρχίσει. Για να έρθουν σε αίσιο τέλος οι συμφωνίες των "μεγάλων", πρέπει να συμφωνήσουν και οι λαοί. *** Τα "αφεντικά" όμως στην περίπτωση της Ελλάδας είχαν προβλήματα.

Ο Τσόρτσιλ είχε κάνει τις συμφωνίες του με τον Στάλιν, αλλά ο ελληνικός λαός είχε "καλομάθει" να είναι ανυπάκουος και δεν ευθυγραμμιζόταν με τις εντολές τους. Το ΕΑΜ τον είχε "καλομάθει".
Το ΕΑΜ είχε προσφέρει σε έναν φτωχό λαό έναν εκκωφαντικό "τσαμπουκά", ο οποίος ενοχλούσε τους ισχυρούς.

  • Η "απελευθέρωση" είχε ολοκληρωθεί, αλλά ο λαός ήταν "απρόθυμος" να συμβιβαστεί.
  • Δεν έδειχνε διάθεση να ψηφίσει για ηγέτες τα καραμανλοπαπανδρεϊκά "κουτορνίθια", που από τότε ήθελαν να του επιβάλουν οι Άγγλοι.
  • Δεν έδειχνε διάθεση να προσκυνήσει τους βασιλείς, τους οποίους ήθελαν πάση θυσία να επαναφέρουν οι Άγγλοι.
  • Το ΕΑΜ δεν υπήρχε πλέον ως οργάνωση για ν' αντισταθεί, αλλά ο λαός δεν πήγαινε στις κάλπες, για να "νομιμοποιήσει" με την ψήφο του τις αποφάσεις τους, ώστε να ολοκληρωθεί η "παράσταση". Οι συμφωνίες του Τσόρτσιλ και του Στάλιν έμεναν στα "χαρτιά", εφόσον το ελληνικό κράτος ήταν πρακτικά ανεξέλεγκτο και δεν "ευθυγραμμιζόταν" με τα δεδομένα του συμφωνηθέντος σχεδιασμού.
Τα "αφεντικά" αναγκαστικά έπρεπε να θέσουν νέο στόχο. Έπρεπε να "σπάσουν" τον τσαμπουκά των Ελλήνων. Κι έτσι ξέσπασε ο εμφύλιος για να σπάσει ο "τσαμπουκάς" του Έλληνα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.... Ο Στάλιν είχε συμφωνήσει με τον Τσόρτσιλ από το 1944 ν' αφήσει την Ελλάδα στο δυτικό "στρατόπεδο". Τον συνέφερε να την αφήσει, γιατί, εξαιτίας εκείνου του σχεδιασμού, έπαιρνε ως αντιπαροχή ολόκληρο το ανατολικό "μπλοκ". Ο εμφύλιος ξεκίνησε το 1946 και άρα δύο χρόνια μετά την επωφελή για τον Στάλιν συμφωνία με τον Τσόρτσιλ. Είναι δυνατόν να έχει κάνει ο Στάλιν μια τέτοιας κλίμακας και συμφέροντος συμφωνία και να το αγνοήσει το ΚΚΕ των δούλων του;

Είναι δυνατόν ο Στάλιν να έχει κέρδος από την παραμονή της Ελλάδας στη "Δύση" και το ΚΚΕ ν' αγωνίζεται να τη φέρει στην "Ανατολή"; Το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη, που, όταν τον έφτυνε ο Στάλιν, νόμιζε ότι το σάλιο του ήταν "αγίασμα" και δεν πλενόταν για να μην το χάσει; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Όχι βέβαια. Άρα; Άρα ο εμφύλιος έγινε, γιατί κάποιοι είχαν κέρδος από την καταστροφή του ελληνικού λαού. Μόνον γι' αυτό έγινε, εφόσον η έκβασή του ήταν προδιαγεγραμμένη. Το ΚΚΕ, δηλαδή, όταν προκάλεσε τον εμφύλιο, συμμετείχε σε μια συνωμοσία ξένων εις βάρος των Ελλήνων. (...)

Οι φασίστες στο όνομα της δημοκρατίας λιάνισαν στην κυριολεξία έναν ολόκληρο λαό. Ο εμφύλιος ολοκληρώθηκε και ο καθένας πήρε το κέρδος του. Οι φασίστες της ΔΕΞΙΑΣ πήραν την εξουσία στην Ελλάδα και οι φασίστες του ΚΚΕ διασώθηκαν στο σύνολό τους και απλά πήραν ντάτσες, ρούβλια και πόρνες στο ανατολικό "μπλοκ". Η "μηχανή" του ΚΚΕ όμως παρέμεινε στην Ελλάδα σε καθεστώς "παρανομίας" υπό την προστασία της ΔΕΞΙΑΣ.

Έστω και σε "ρελαντί" ήταν χρήσιμη για τους συνεταίρους. Μπορεί ο Ζαχαριάδης να μην μπορούσε να τους εξυπηρετήσει από την Ελλάδα, αλλά τους εξυπηρετούσαν και οι υπάλληλοί του Χαρίλαοι και Αλέκες. Γιατί ήταν χρήσιμη αυτή η θανατηφόρα "μηχανή" και στη μεταπολεμική περίοδο; Γιατί χάρη σ' αυτήν έλεγχαν την Αριστερά στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο θύμα του ΚΚΕ είναι η Αριστερά. Η κολοσσιαία ελληνική Αριστερά, (...)

Η Αριστερά, επειδή εξ’ αντικειμένου είναι μόνιμα "αντιδεξιά", δεν "κοιτάζει" ποτέ ανάμεσα σ' αυτούς που είναι μαζί της ή δίπλα της. Αν "κοιτούσε" και λίγο από τη δική της πλευρά, θα "έβλεπε" το προφανές. Θα "έβλεπε" ότι, ναι μεν οι ΚΚΕδες, λόγω της αντιδεξιάς ιδεολογίας τους, είναι "αριστεροί", αλλά δεν είναι δημοκράτες. Θα "έβλεπε" ότι το εξίσου φασιστικό ΚΚΕ είναι το πιο πιστό "εργαλείο" της ΔΕΞΙΑΣ. Κάποτε, επειδή αυτή ήταν η εντολή που είχε λάβει από το μοσχοβίτικο "αφεντικό" του και στη συνέχεια αυτοβούλως, γιατί αυτό το συνέφερε.(...)

Ο φασισμός δεν κινδύνευε ποτέ, γιατί οι φασίστες καί των δύο πλευρών συνεργάζονταν άψογα. Λειτουργούσαν συμπληρωματικά και μπορούσαν και έλεγχαν τα πάντα. Έπαιζαν το γνωστό παιχνίδι του καλού και του κακού "μπάτσου". Ό,τι πραγματικά δημοκρατικό —είτε σε πρόσωπα είτε σε ιδέες— εμφανιζόταν σ' αυτήν τη χώρα και δεν συνέφερε τη ΔΕΞΙΑ να το πατάξει άμεσα και άρα προκλητικά, κάνοντας χρήση της εξουσίας της, αναλάμβανε το ΚΚΕ να το πολεμήσει με τον γνωστό υπόγειο και βρόμικο "καγκεμπίτικο" τρόπο. Όποιον μισούσε πραγματικά η ΔΕΞΙΑ, το ΚΚΕ αναλάμβανε να τον απαξιώσει και να τον διαβάλει στον ελληνικό λαό. Το ΚΚΕ ήταν ο "Ηρώδης" της Αριστεράς, εφόσον "έσφαζε" τα παιδιά της την ώρα που "γεννιούνταν". Πολύ πριν ισχυροποιηθούν και φτάσουν στο σημείο να μπορούν να απειλούν πραγματικά τη ΔΕΞΙΑ. Η "μηχανή" του ΚΚΕ ακόμα και στο "ρελαντί" λειτουργούσε άψογα.(...)


Η μεταπολίτευση ήταν θεωρητικά ένα κρίσιμο σημείο για το ΚΚΕ, αλλά —όπως και αποδείχθηκε— δεν υπήρχε πρόβλημα. Η "μηχανή" δούλευε κανονικά και μια τέτοια "μηχανή" κανένας δεν τη "χαλάει". Πολλοί ήταν οι επίδοξοι φασίστες, που την ήθελαν στη δούλεψή τους. Ένας τέτοιος ήταν και ο Καραμανλής, ο οποίος σχεδίαζε τη μεταπολίτευση με βάση τα συμφέροντα και πάλι της ΔΕΞΙΑΣ. Ο Καραμανλής είχε ένα πολύ βασικό πρόβλημα στον σχεδιασμό του. Ήθελε να "πουλήσει" δημοκρατία στους Έλληνες, αλλά όχι να τους τη δώσει. Ήθελε να διατηρηθεί ο φασισμός, αλλά με δημοκρατική βιτρίνα. Αυτό μπορούσε να το πετύχει μόνον με τον εκ νέου κομματισμό του κράτους. Τον αντισυνταγματικό πλέον κομματισμό, εφόσον δεν αναγνωρίζονταν από το νέο Σύνταγμα οι μεροληπτικές προσλήψεις, οι οποίες γίνονταν με το "άλλοθι" της εκτάκτου εθνικής "ανάγκης" ή της απειλής της εθνικής "ασφάλειας" και υπήρχαν στην προηγούμενη εποχή. Μόνον με τη μετατροπή του δεξιού παρακράτους σε νόμιμο δημοκρατικό κόμμα μπορούσε να προχωρήσει τον σχεδιασμό του. Για να γίνει όμως αυτό, έπρεπε να υπάρχουν προϋποθέσεις. Έπρεπε να δημιουργηθούν και πάλι συνθήκες "εμφυλίου", έστω και αναίμακτου. Οι Έλληνες να "σκοτώνονταν", όχι στα βουνά για ιδεολογίες, αλλά στα κομματικά γραφεία για βολέματα. Να στρέφεται ο ένας εναντίον του άλλου σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου, εφόσον το κόμμα —μέσω του κράτους— θα του εξασφάλιζε τον σωτήριο κρατικό μισθό... Το ΚΚΕ με την "αυγή" της μεταπολίτευσης θα ξεκινούσε έναν πρωτοφανούς "πάθους" αγώνα για την κομματικοποίηση του κράτους, προκειμένου να δώσει το άλλοθι στον Καραμανλή να κάνει το ίδιο πράγμα για λόγους δημοκρατικής "άμυνας". Το ΚΚΕ θα ξεκινούσε έναν αγώνα δήθεν για τη νίκη και την επικράτηση, ενώ γνώριζε ότι και πάλι θα ηττηθεί. Θα ηττηθεί πλουσιοπάροχα ...όπως πάντα. Το ίδιο κόλπο με τον εμφύλιο. Το ΚΚΕ θα έκανε την "επίθεση" και ο Καραμανλής θα μετέτρεπε το κόμμα του και τα υπόλοιπα κόμματα σε ημικρατικούς κρατικοδίαιτους μηχανισμούς, οι οποίοι μονοπωλούν την εξουσία. Ο φασισμός και πάλι θα νικούσε. Η δημοκρατία θα "περίμενε" και πάλι... Άνοιξε ο Καραμανλής τα ταμεία του κράτους και άρχισε να το χρηματοδοτεί αφειδώς σαν "κόμμα". Να το χρηματοδοτεί στην ίδια αναλογία που χρηματοδοτούσε και το δικό του κόμμα. Ταυτόχρονα, μέσω ευνοϊκών διορισμών, άρχισε να δίνει στους ΚΚΕδες κρατικούς μισθούς, όπως έδινε και στους δικούς του ΔΕΞΙΟΥΣ παρακρατικούς. Το νέο "γκάζι", όπως αντιλαμβανόμαστε, προϋπέθετε και νέα εντολή για τους ΚΚΕδες, προκειμένου να τραβάει η "μηχανή" το νέο "καύσιμο". Μετά από το ..."όλοι στο βουνό", πήγαμε στο ..."όλοι φυλακή" και από εκεί φτάσαμε στο ..."όλοι στο Δημόσιο".(... )

Στο ίδιο έργο θεατές. Όπως ο εμφύλιος νομιμοποίησε τις παρανομίες της ΔΕΞΙΑΣ, έτσι θα νομιμοποιούνταν και οι παρανομίες των κομμάτων της μεταπολίτευσης, είτε αυτό ονομάζεται ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ. Χάρη στη "μηχανή" του Στάλιν όλοι οι φασίστες κομματάρχες της μεταπολίτευσης απέκτησαν από μια ιδιόκτητη κομματική "μηχανή" κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του ΚΚΕ. Από τη νομιμοποίησή του και εντεύθεν το ΚΚΕ μας "δουλεύει" κανονικά και με τον νόμο. Γι' αυτόν τον λόγο το λατρεύουν στην κυριολεξία οι "εχθροί" του. Για ό,τι κατηγορεί τα αστικά κόμματα, ισχύουν τα ίδια και γι' αυτό.
  • Συμμετέχει στις διαδικασίες μιας δημοκρατίας, στην οποία δεν "πιστεύει".
  • Μάχεται στις εκλογές για τη νίκη, στην οποία δεν "πιστεύει", γιατί εκ των δεδομένων του έχουν απαγορεύσει αυτό το ενδεχόμενο.
  • Καταγγέλλει τα κόμματα για κομματισμό του κράτους, τη στιγμή που τον κομματισμό αυτόν τον έχει ως θεμέλιο για τη δική του λειτουργία.
  • Συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις "μοιρασιές", οι οποίες αφορούν χρήματα για τα κόμματα και κρατικές θέσεις για τα στελέχη τους.
  • Καταγγέλλει το "κεφάλαιο", τη στιγμή που το ίδιο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τους ίδιους όρους και σε απόλυτη ανταγωνιστικότητα σε πολλούς τομείς της οικονομικής ζωής.
  • Καταγγέλλει την εργοδοσία για απάνθρωπη συμπεριφορά, τη στιγμή που το ίδιο ως εργοδότης δεν έχει την καλύτερη "έξωθεν" μαρτυρία.
  • Καταγγέλλει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό ένα κόμμα, του οποίου η θυγατέρα της γραμματέως του έχει αποφοιτήσει από το τοπικό Αμερικανικό Κολέγιο.
Ο "εμφύλιος" της μεταπολίτευσης έληξε και πάλι με "νικητή" τη ΔΕΞΙΑ, όπως αυτή πλέον εκφράζεται μέσω της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Της Νέας Δημοκρατίας του Καραμανλή της "βίας και της νοθείας" και του ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου του εμφυλίου και του Σκόμπυ. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές από πλευράς ΔΕΞΙΑΣ, έχοντας απέναντί τους το ίδιο και πάλι ακριβοπληρωμένο και "χαμένο" ΚΚΕ.

Άλλαξε τίποτε που να μας διαφεύγει; Άρα τι αναζητάμε; Το "ρελαντί" της επόμενης ημέρας του τελευταίου "εμφυλίου", που μας οδήγησε στη μεταπολίτευση.
  • Τα "κόμματα" της ΔΕΞΙΑΣ κατόρθωσαν και πέτυχαν τους στόχους του ΔΕΞΙΟΥ Καραμανλή.
  • Μονιμοποιήθηκαν στην εξουσία και εξασφάλισαν πρόσβαση στο κρατικό χρήμα. Μοιράστηκε το κράτος στα κυρίαρχα κόμματα της Βουλής.
  • Διχάστηκε ο λαός σε έναν αγώνα για το βόλεμα.
  • Διευθετήθηκε το τελικό αποτέλεσμα του "στημένου" νέου αναίμακτου "εμφυλίου".
Άρα τι απομένει. Να δούμε τη "μετεμφυλιακή" περίοδο της μεταπολίτευσης. Τι υπηρεσίες πρόσφερε το ΚΚΕ στους "νικητές";...
Πάλι μπαίνει το ΚΚΕ επικεφαλής ενός ταξικού "εμφύλιου" πολέμου. Μπαίνει όμως με τον οικείο σ' αυτό προβοκατόρικο τρόπο, εφόσον δεν τον "πιστεύει". Με τις "ευλογίες" και τα χρήματα της εξουσίας μπαίνει επικεφαλής αυτών που προβλέπεται να "χάσουν", για να κερδίσουν σίγουρα οι "αντίπαλοί" τους και να ανταμειφθεί το ίδιο. Μπαίνει "μεταμφιεσμένο" με "μεταμφιεσμένη" οργάνωση, η οποία ονομάζεται ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Μέτωπο) για τους ίδιους λόγους που κάποτε το ΚΚΕ έφτιαξε το "ΕΑΜ", τον "Δημοκρατικό Στρατό" και την "ΕΔΑ". ΚΚΕδες είναι αυτοί οι οποίοι ίδρυσαν και διαχειρίζονται κατ’ αποκλειστικότητα το "Μέτωπο" των εργατών. Αυτοί τους "σέρνουν" εκεί όπου βολεύει τα αφεντικά τους και άρα τη ΔΕΞΙΑ. Σήμερα το "κόμμα" των εργατών, μέσω του ΠΑΜΕ, προσπαθεί να παρασύρει τους εργάτες σε αγώνες, οι οποίοι θα νομιμοποιήσουν τους σημερινούς παράνομους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Προσπαθεί με τη δύναμη και τη μάζα των εργατών να ευνοήσει τους αστούς και άρα τον κύριο όγκο τους, που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τώρα, που αναγκαστικά —λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης και οικονομικής κρίσης— θα κοπούν τα παράνομα επιδόματα και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να περιοριστούν στους πραγματικούς μισθούς της πραγματικής οικονομίας, έρχεται το ΚΚΕ να τους "καλύψει" με τις απαιτήσεις τους. Ζητάει τα παράλογα για τον ιδιωτικό τομέα, γιατί απλούστατα είναι λογικά στον δημόσιο. Θα τα πάρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και μετά το ΚΚΕ θα πει στους εργάτες ...ο "αγώνας" συνεχίζεται. (...)

Παναγιώτης Τραϊανού -Πρόεδρος του ΕΑΜ β'


***Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα με την φαρσοκωμωδία των ευρωεκλογών: οι λαοί της Ευρώπης δεν συμφωνούν με τις πολιτικές που ακολουθούνται. Οι "ισχυροί" και οι "ηγέτες" έκαναν κάποιες συμφωνίες και αυτές μόνο με την αποδοχή τους από το λαό μπορούν να "ευοδώσουν". Μόνο αν ο λαός τις αποδεχτεί πηγαίνοντας στις κάλπες "ψηφίζοντας"...
Αυτός είναι και ο μέγας φόβος της "αποχής". Η ψήφος ότι χρώμα και να έχει συμφέρει για την εφαρμογή των προαποφασισμένων... Η αποχή όμως δείχνει ξεκάθαρη αντίθεση με τα σχεδιαζόμενα και ΔΕΝ νομιμοποιεί τις αυθαιρεσίες... ΔΕΝ νομιμοποιεί τις ατζέντες τους...
Β.Χ.

"...ο λαός δεν πήγαινε στις κάλπες, για να "νομιμοποιήσει" με την ψήφο του τις αποφάσεις τους, ώστε να ολοκληρωθεί η "παράσταση"."

Το πλήρες άρθρο εδώ "ΚΚΕ και ευρωεκλογές"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: