Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Το φιάσκο της "γρίπης των χοίρων": θάνατοι εξ αιτίας εμβολίων

Το φιάσκο της "γρίπης των χοίρων": θάνατοι εξ αιτίας εμβολίων



«Μαφιόζικη συνωμοσία με χτύπημα γρίπης»

Τελικά η αλήθεια για την δήθεν "γρίπη των χοίρων" είναι ακόμη πιο φρικτή απ΄όσο φαίνεται μέχρι τώρα: η πανδημία δεν προκαλείται από τον ιό της ασθένειας, αλλά από τα εμβόλια που έχουν τάχα σκοπό την προστασία των εμβολιαζομένων!

Συνεχίζοντας την έρευνα μου στο θέμα της υστερίας της "γρίπης των χοίρων" έπεσα πάνω σε μία σειρά από πολύ αξιόλογα κείμενα που αναφέρονται στις ιστορικές πανδημίες "γρίπης των χοίρων", στις οποίες συμπεριλαμβάνονται: η αμερικάνικη "υστερία πανδημίας" της δεκαετίας του 1970 και φυσικά ή μεγάλη "πανδημία γρίπης των χοίρων" του 1918, γνωστότερη με την ονομασία "ισπανική γρίπη".

Σε επίσημες αναφορές για την "γρίπη του 1918, γίνεται λόγος για εκατομμύρια θύματα από τον ιό Η1Ν1, αλλά η αλήθεια είναι πως εκατομμύρια άνθρωποι έπεσαν μάλλον θύματα των φαρμακοβιομηχάνων που, με τις πλάτες των κυβερνήσεων, εμβολίασαν μαζικά τους πληθυσμούς... Το ίδιο αναφέρουν ερευνητές, αλλά και σπάνιοι γιατροί, για την "γρίπη των χοίρων" της δεκαετίας του 1970...

Ναι, σωστά καταλάβατε: οι άνθρωποι πέθαναν επειδή εμβολιάστηκαν και όχι επειδή έπεσαν θύματα κάποιου φονικού ιού!

Ας αφήσουμε όμως να μας τα πουν άνθρωποι που τα έζησαν από κοντά και άνθρωποι που δεν σώπασαν αναζητώντας την αλήθεια...

THE SWINE FLU FIASCO

Dr. Archie Kalokerinos (Αλκιβιάδης Καλοκαιρινός ) M.D.
(μετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)

Το 1976 δούλευα στο βόρειο άκρο της Αυστραλίας μεταξύ των Αβοριγίνων.
Είχα παρατηρήσει ότι σε μία κοινότητα μερικών μόνο εκατοντάδων ανθρώπων, όταν τους δόθηκε το εμβόλιο της γρίπης (κατά πάσα πιθανότητα το στέλεχος Victorian , αλλά αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι το θέμα, επειδή πραγματικά κανείς, εκτός λίγα επιλεγμένα άτομα, δεν γνωρίζει τι πραγματικά περιέχει κάθε συγκεκριμένη παρτίδα [εμβολίων]), έξι άνδρες πέθαναν ξαφνικά αμέσως μετά. Δεν ήταν όλοι τους «γέροι». Ο ένας μάλιστα ήταν γύρω στα είκοσι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, σε μια άλλη κοινότητα ανακάλυψα ότι τα άτομα με καρδιακά ή δυνητικά καρδιακά προβλήματα ή διαβήτη ήταν ιδιαίτερα πιθανό να πέσουν νεκρά αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Προφανώς, υπήρχε πρόβλημα με ορισμένες παρτίδες του εμβολίου της γρίπης.

Λίγους μήνες αργότερα βρέθηκα στην Αμερική.
Οι σύμβουλοι υγείας του Προέδρου Ford του είχαν πει ότι επρόκειτο εκεί να ξεσπάσει μια τεράστια επιδημία «γρίπης των χοίρων», πως αυτό θα μπορούσε να σκοτώσει χιλιάδες και πως ο μόνος τρόπος για να εμποδιστεί αυτή η καταστροφή ήταν να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού της Αμερικής - κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί - με ειδικό εμβόλιο.

Έτσι, κατασκευάστηκε το εμβόλιο και η μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία είχε αρχίσει. Ανησυχούσα επειδή το εμβόλιο δεν θα μπορούσε να είχε δοκιμαστεί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κανένας από τους εμβολιαζόμενους δεν θα γνώριζε οτιδήποτε για αυτό που θα είχε εγχυθεί (στον οργανισμό του) και με υπαρκτές πιθανότητες πολλοί να πεθάνουν ξαφνικά.

Επιπλέον, ήταν εξαιρετικά απίθανο να προκύψει μια επιδημία της "γρίπης των χοίρων". Γι 'αυτό και μίλησα ανοιχτά. Πρώτα οι εφημερίδες στάθηκαν στα όσα είπα και έγραφαν άρθρα με τίτλο: "αυστραλιανός Ιατρός τον αποκαλεί [τον εμβολιασμό] μαζική δολοφονία" (‘Australian Physician Call It Mass Murder’). Μετά εμφανίστηκα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Kathy Crosby.

Την ίδια εποχή, υπήρχε ένας άντρας στη Νέα Υόρκη, που δεν συμπαθούσε έναν τζέντλεμαν ονόματι Gambino, το αφεντικό της μαφίας, που ήταν περίπου 70 ετών και είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων. Ήταν απλό θέμα να πείσει κάποιος τον Gambino να πάρει τη δόση/εμβόλιο για τη γρίπη και έτσι ο Gambino υπέκυψε πέφτοντας νεκρός. Οι εφημερίδες το έθεσαν σωστά δηλώνοντας: «Μαφιόζικη συνωμοσία με χτύπημα γρίπης» (‘Mafia Flu Jab Conspiracy’).

Οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί στα κτίρια όπου λάμβαναν τους εμβολιασμούς (τυχαίο? εμ-βόλι-ο γρίπης= flu shot... σημ. μτφ.). Άλλοι έμεναν παράλυτοι. Το όλο πρόγραμμα είχε λόγο να σταματήσει.

Ο Πρόεδρος Ford αποφάσισε να διευθετήσουν το θέμα γρήγορα. Μπροστά σε όλο τον κόσμο, στην τηλεόραση, ανέβασε το μανίκι του και «πήρε τη βολή του» (εμβολιάστηκε). Ισχυρίστηκα τότε ότι του είχε δοθεί "εικονικό-άχρηστο" εμβόλιο και είμαι σίγουρος ότι αυτό είχε πράγματι γίνει. Τότε, ο πρόεδρος Ford, κάλεσε όλους τους ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανδρών και γυναικών, που ήταν γύρω του στα γυρίσματα να κάνουν τον εμβολιασμό τους. Μόνο ένας άνθρωπος πήγε εθελοντικά και αυτός έτυχε να είναι ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. Όλοι οι άλλοι αρνήθηκαν την πρόσκληση.

Δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση "γρίπης των χοίρων". Ποτέ δεν επρόκειτο να ξέσπαγε μια επιδημία γρίπης των χοίρων. Πώς ήταν δυνατόν ο πιο ισχυρός άνθρωπος του κόσμου με το μεγαλύτερο τμήμα υγείας να το πάρει τόσο λάθος; Κανείς δεν ξέρει την απάντηση, αλλά αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι δεν είναι "καθαρή και τακτοποιημένη".

Επιπλέον, από όσο γνωρίζω ήμουν ο μόνος εν ενεργεία γιατρός που τάχθηκε κατά αυτού και προειδοποιούσε σχετικά με σχεδόν βέβαιες συνέπειες. Πώς ήταν δυνατόν ένας μόνο γιατρός με μόνο τα βασικά τυπικά προσόντα, που δεν ήταν καν κάτοχος της αμερικανικής ιθαγένειας, να ξεχωρίζει ολομόναχος; Υπήρχε τουλάχιστον ένας ερευνητής, ο Anthony Morris, ο οποίος προσπάθησε να μιλήσει αλλά βρισκόταν υπό λογοκρισία και λογοκρινόταν μάλιστα πολύ σκληρά.

Αυτό, λοιπόν, είναι ένα κλασικό παράδειγμα όπου μόνο ένας άνθρωπος έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος.

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό θέμα, διότι, όταν συζητιέται το θέμα των εμβολίων, το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής κοινότητας δηλώνει ότι κάτι είναι "έτσι", δεν είναι κατ 'ανάγκη έτσι και στην πραγματικότητα. Εάν το κατεστημένο μπορεί να ενεργοποιήσει κάτι τόσο ευρύ και σημαντικό, όπως η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της πανώλης των χοίρων, τόσο λάθος, τότε είναι λογικό ότι θα μπορούσαν επίσης να θέσουν και πολλά άλλα πράγματα λάθος.

Τουλάχιστον δίνει λόγους να αμφιβάλλει κανείς για το αν όσα ισχυρίζεται το κατεστημένο είναι πράγματι γεγονός. Εάν οι γιατροί και τα μέλη του καταναλωτικού κοινού το αντιληφθούν αυτό λιγότερα λάθη θα γίνονται και λιγότερα άτομα θα υποφέρουν άσκοπα.


***
"Το τελικό μου συμπέρασμα, μετά από 40 και πλέον χρόνια σε αυτό το επάγγελμα [ιατρική], είναι πως η ανεπίσημη πολιτική της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Ιδρύματος "Σώστε τα Παιδιά" (Save the Children Fund) και... άλλων οργανώσεων [που προωθούν τους εμβολιασμούς] είναι ο φόνος και η γενοκτονία." Dr. Archie Kalokerinos MBBS PhD FAPM
ΠΗΓΗ...LINK

1 σχόλιο:

η Τοξότισσα είπε...

Μορφέα μου, ευχαριστώ για την αναδημοσίευση, η αλήθεια πρέπει να μαθευτεί πριν ο κόσμος πέσει θύμα ύποπτου εμβολίου ... και πάλι.

Μπήκα να σχολιάσω περισσότερο για να σε ενημερώσω, όπως και τους αναγνώστες σου, πως μία ερευνήτρια από τη Βιέννη έχει ήδη αποστείλει γράμμα-καταγγελία κατά της παγκόσμιας οργάνωσης υγείας, με το οποίο προειδοποιεί πως θα περάσει σε αγωγή/ποινική δίωξη εξ αιτίας των χειρισμών της. (το γράμμα υπάρχει μεταφρασμένο στο μπλογκ μου)

Το παρόν μάλιστα κείμενο που αναδημοσιεύεις, το έχει επίσης συμπεριλάβει στο γράμμα καταγγελία της.

Χθες επικοινώνησα μάλιστα μαζί της και θεωρεί πως όσες περισσότερες αγωγές -ατομικές ή συλλογικές- κατατεθούν ανά τον κόσμο, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε για δικαίωση.

Ευχαριστώ
Βίκυ Χρυσού