Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Το Ισραήλ τρέμει την δημοσιοποίηση έκθεσης του ΟΗΕ για εγκλήματα στην Γάζα


Ασκούνται πιέσεις για να αλλαχθεί...!
Το Ισραήλ ασκεί έντονες πιέσεις στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προκειμένου να υποβαθμίσει τα συμπεράσματα μιας ιδιαίτερα δυσμενούς έκθεσης για τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έγραψε την Τρίτη η ισραηλινή εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ.
Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, η έκθεση κόλαφος για το Ισραήλ, που συντάχθηκε από την επιτροπή έρευνας του ΟΗΕ και διαβιβάστηκε στον γενικό γραμματέα ενόψει της δημοσιοποίησής της, καθιστά το Ισραήλ υπεύθυνο για «σειρά βαρύτατων παραβιάσεων» ενώ το κατηγορεί ότι «σκόπιμα έβαλλε εναντίον εργαζομένων και εγκαταστάσεων του ΟΗΕ» στη διάρκεια των επιθέσεων του ισραηλινού στρατού στη Γάζα (27 Δεκεμβρίου - 18 Ιανουαρίου).
«Η έκθεση κατατέθηκε στο γραφείο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ και μπορεί να προκαλέσει διπλωματικό σεισμό», γράφει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ισραηλινές αρχές «ασκούν μεγάλες πιέσεις στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ για να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση της έκθεσης ή τουλάχιστον να μειώσει τη δριμύτητα των σοβαρών κατηγοριών που περιέχει».
Η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές του ΟΗΕ που συντάσσουν την έρευνα, γράφει ότι οι συντάκτες της «επέλεξαν να αγνοήσουν τις εξηγήσεις του Ισραήλ και αναμφίβολα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ είχε βομβαρδίσει εγκαταστάσεις του ΟΗΕ γνωρίζοντας ότι αυτό απαγορευόταν».
Στην έκθεση «δεν γίνεται καμιά αναφορά στη Χαμάς και τις ρίψεις ρουκετών εναντίον του Ισραήλ», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το γενικό επιτελείο της Υπηρεσίας Αρωγής του ΟΗΕ προς τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) και αρκετά σχολεία του υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις ισραηλινές επιθέσεις κατά τη στρατιωτική επιχείρηση στην οποία τουλάχιστον 1.400 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν.
«Στην έκθεση αυτή διακρίνεται μια πρωτοφανής αυστηρότητα σε βάρος του Ισραήλ, το οποίο θα πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με το πέρασμα του χρόνου, αν τα συμπεράσματα της έκθεσης γίνουν δεκτά ως τέτοια», δήλωσε στην εφημερίδα μέλος της αμερικανικής επιτροπής του ΟΗΕ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: