Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

η Παγκόσμια Ψηφιακή Βιβλιοθήκη της UNESCO ανοιξε τις πύλες της στο Διαδίκτυο


Υλικό προσβάσιμο σε όλους

Αθήνα

Ελεύθερη πρόσβαση σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, σπάνια χειρόγραφα, χάρτες και ηχητικά ντοκουμέντα προσφέρει η Παγκόσμια Ψηφιακή Βιβλιοθήκη της UNESCO, που άνοιξε τις διαδικτυακές της πύλες στις 21 Απριλίου.

Στο σπάνιο αρχειακό υλικό περιλαμβάνονται το χειρόγραφο της Βίβλου του Διαβόλου που χρονολογείται τον 13ο αιώνα και το αρχαίο ιαπωνικό μυθιστόρημα Η ιστορία του Γκέντζι.

Για τη δημιουργία της πρώτης Παγκόσμιας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης συνεργάστηκαν η UNESCO, η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ και 32 άλλοι οργανισμοί.

Η αναζήτηση και η πλοήγηση γίνονται σε επτά γλώσσες (αγγλικά, αραβικά, κινεζικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά και ρωσικά), ενώ το περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης θα προσφέρεται σε διάφορες γλώσσες.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, πρόκειται για ένα έργο το οποίο βρίσκεται εκτός ανταγωνισμού σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες, όπως η Ευρωπαϊκή Βιβλιοθήκη και η Βιβλιοθήκη του Google.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

founio είπε...

Είναι πολύ καλό αυτό . Πέρα για το όνομα που την ακολουθεί γιατί ο ανταγωνισμός συμφέρει εμάς.