Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Με το λιώσιμο των παγόβουνων η στάθμη τις θάλασσας ΔΕΝ θα ανέβει!

Με το λιώσιμο των παγόβουνων η στάθμη τις θάλασσας ΔΕΝ θα ανέβει! Κατά την υπάρχουσα θεωρία: " Με το λιώσιμο των παγόβουνων η στάθμη την θάλασσας θα ανέβει κατά 7-90 μέτρα και μεγάλες παραθαλάσσιες πόλης θα σκεπαστούν από τα νερά. Λονδίνο Νέα Υόρκη κλπ. κλπ."

Αυτό είναι μεγάλο ΛΑΘΟΣ διότι: (Προσοχή μιλάμε για επιπλέοντα παγόβουνα). Ο πάγος που εξέχει από το νερό είναι ΑΚΡΙΒΟΣ το εκτόπισμα τις διαφοράς του νερού (που έγινε πάγος) λόγο τις ιδιοτροπίας να καταλαμβάνει μεγαλύτερο όγκο όταν παγώνει. Επομένως καμιά αλλαγή τις στάθμης των θαλασσών δεν πρόκειται να γίνει, ούτε χιλιοστό. ΕΚΤΟΣ των πάγων που βρίσκονται επάνω σε ηπείρους.

Δηλαδή πρέπει να ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ από τους υπολογισμούς τα επιπλέοντα παγόβουνα από αυτά που βρίσκονται στους ηπείρους.

ΠΕΙΡΑΜΑ: 1) Για τους άπιστους Θωμάδες και για φυσικούς τις «αρπαχτείς»: Πάρτε ένα μεγάλο ποτήρι βάλτε μέσα νερό και κομμάτια πάγου τραβήξτε μια ψιλή γραμμή εκεί που είναι η στάθμη του νερού, και κοιτάξτε μετά όταν λιώσει ο πάγος αν ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΣΤΑΘΜΗ. Για να πεισθείτε.

2) Κάνε το πείραμα και μέτρα και το νερό προτού βάλεις τον πάγο, για να δεις πως ανεβαίνει η στάθμη του όταν ρίξεις τον πάγο, και ενώ εξέχουν τα κομμάτια πάγου από το νερό, όταν λιώσουν η στάθμη ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ καθόλου!!

3) Ζυγίστε ένα κομμάτι πάγο, και ξανά όταν λιώσει έχει το ίδιο βάρος..... τότε γιατί επιπλέει, μήπως είναι ελαφρότερο όταν είναι πάγος;;;; όχι απλός έχει μεγαλύτερο όγκο. (Τα παγόβουνα που είναι μέσε στο νερό έχουν ήδη ανεβάσει την στάθμη των ωκεανών από χιλιετίες).

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ: Γιατί το νερό ΔΙΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ όταν γίνεται πάγος; (Με επιφύλαξη) Ενώ ελαττώνεται η ταχύτητα περιστροφής των ηλεκτρονίων στις τροχιές τους και θα έπρεπε να ελαττώνεται και ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ λόγου υποβιβασμού τις θερμότητας του, αυτό κρυσταλλωμένο αυξάνεται τον ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ. Αυτό γίνεται από το κρυσταλλικό του πλέγμα, δηλαδή είναι θέμα ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ (κατατάξεως) των κρυσταλλικών ΜΟΡΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: