Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

εν ψηχρο δολοφονια στην γαζα


πεντε αδερφες κοιμωταν στο κρεβατι τους οταν αεροπορικες επιδρομες των ισραιλινων βομβαρδισαν το διπλανο κτιριο με αποτελεσμα να πεση ο τοιχος επανω στα αθωα παιδια η μεγαλιτερη ηταν η ταχρην ετων 17 και ημικροτερη ηταν η τζαβαχερ ετων 4
Υπάρχει μια περίεργη αλληλεγγύη της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, σε ένα κράτος-σφαγέα που πιστεύει πως η εξολόθρευση των γηγενών θα του εξασφαλίσει την ύπαρξή του σε μια γη που δεν είναι δικιά του.



καθε ενας απο αυτους τους παλεστινιους εχει οικογενια που τους ψαχνει



οι εβραιοι δολοφονουν εν ψυχρο παιδια και αμαχους κανουν γενοκτονια και ολοι οι μεγαλοι κανουν γαργαρες
οι εβραιοι σαν λαος θελουν να τους λυπουνται ανα τον κοσμο για αυτα που περασαν αλλα αυτοι κανουν τα ιδια δηχνοντας στον κοσμο οτι τους αξηζε αυτη η συμπεριφορα. ως'ποτε θα ανεχομαστε την αυθαδια των εβραιων στο πλανητη αυτο απεναντι στους σηνανθρωπους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: