Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Η Κωνσταντινουπολη αρχαιοτερη κατα 6000 χρονια


προσφατα αρχαιολογικα ευρηματα δειχνουν οτι η κωνσταντινουπολη ειναι αρχαιοτερη κατα 6000 χρονια απ' οτι πιστευαν οι αρχαιολογοι.συμφωνα με την εφημεριδα al-watan οι εκσκαφες για την υποθαλασσια σηραγγα του μετρο εφεραν στο φως 4 σκελετους μαζι με ξυλινα και κεραμικα αντικειμενα κατω απο τον βυζαντινο ναυσταθμο που ειχε βρεθει νωριτερα.τα ευρηματα αυτα χρονολογουνται πριν 8500 χρονια.μεχρι τωρα γνωριζαμε οτι η αρχαιοελληνικη πολη του βυζαντιου ειχε ιδρυθει πριν απο 2700 χρονια απο τους μεγαρεις(το 685 π.χ.). η ανακαλυψη αυτη εγινε τον αυγουστο σε βαθος 6 μετρων κατω απο την επιφανεια της θαλασσας στην περιοχη ενος αρχαιου οικισμου. ο ισμαηλ καραμουτ που διευθυνει το αρχαιολογικο μουσειο της κωνσταντινουπολης ειπε οτι τα ευρηματα θα αναγκασουν τους ιστορικους να ξαναγραψουν την ιστορια ολοκληρης της περιοχης.η κωνσταντινουπολη ειναι η μεγαλητερη πολη της τουρκιας με πληθυσμο περιπου 12 εκατ. κατοικων.το εκπληκτικο ειναι οτι η πολη των πολεων φαινεται να παρουσιαζει μια μοναδικη ιστορικη συνεχεια αφου αναλογα νεολιθικα ευρηματα στην ευρωπη δεν εχουν βρεθει κοντα σε νεωτερες κατοικημενες περιοχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: