Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 7

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 7


Τα Windows 7 θα αντικαταστήσουν τα Vista, που παρά τις διακηρύξεις της εταιρείας για μεγάλη επιτυχία, έχουν συχνά αποτελέσει αντικείμενο σφοδρής κριτικής από χρήστες και ειδικούς.

Το νέο λειτουργικό παρουσιάστηκε σε ειδικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Στίβεν Ζινόφσκι περιέγραψε τα νέα Windows ως μια «συναρπαστική εξέλιξη» τονίζοντας τον ενισχυμένο προσωπικό χαρακτήρα του νέου λειτουργικού.

Όταν τα Vista κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 20007, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για τη χαμηλή τους ταχύτητα και τη μη συμβασιμότητα με πολλές εφαρμογές και προγράμματα.. Ταυτόχρονα, η μετάβαση από τα XP στα Vista από την πλευρά των καταναλωτών υπήρξε χαρακτηριστικά αργή, παρά τις ανακοινώσεις για πωλήσεις ρεκόρ από πλευράς Microsoft.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που θα περιλαμβάνει το νέο λειτουργικό είναι το Windows Touch, που θα υποστηρίζει τεχνολογία πολλαπλής αφής. Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να μεγεθύνουν σε μια φωτογραφία με τη χρήση των δακτύλων τους, με τρόπο δηλαδή παρόμοιο με το iPhone της Apple.

Επιπλέον, η γραμμή εργαλείων επανασχεδιάστηκε ώστε να δίνει γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία και προγράμματα, ενώ αίσθηση προκάλεσε το HomeGroup, μία εφαρμογή που θα επιτρέπει σε οικιακές συσκευές να ανταλλάσουν δεδομένα εντός του οικιακού δικτύου.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Office θα διατίθεται ως web εφαρμογή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργούν και να μοιράζονται αρχεία μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια: