Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

mccain-obama-in-israels-pocket-cartoon-thumb-425x2662

obama_and_israel3

Τελειώνει, λένε, η σιωνιστική κυριαρχία στις ΗΠΑ με την εκλογή του ωςobama-barack_aipac1 νέου προέδρου του αφροαμερικανικής καταγωγής Μπαράκ Ομπάμα. Ακόμη, σύμφωνα με κάποιους (σε κάποιες περιπτώσεις πιστεύουμε καλοπροαίρετους) αναλυτές, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ πρόκειται να είναι ευνοϊκός στα ανοικτά εθνικά θέματα της Ελλάδος Κυπριακό, ζήτημα Σκοπίων κλπ. Όλα αυτά, κατά την γνώμη μας, δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτοί που εξουσιάζουν τις ΗΠΑ και το παγκόσμιο καπιταλισμό είχαν εξασφαλισμένα τα συμφέροντά τους είτε ο Μακέιν εκλεγότανε, είτε ο Ομπάμα. Σχετικά με το θέμα δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες που βλέπετε:

ceb1cf85cf81ceb9ceb1cebdceb7Η πρώτη είναι μία γελοιογραφία, που απλά δείχνει την πραγματικότητα. Η δεύτερη, δείχνει τον Ομπάμα στην ομιλία του στην περίφημη οργάνωση των σιωνιστών των ΗΠΑ “AIPAC”. Η τρίτη είναι η φωτογραφία του Ομπάμα με την σημαία του Ισραήλ, ενώ υπάρχει και φωτογραφία όπου ο Ομπάμα προσκύνησε με το γνωστό εβραϊκό σκουφάκι στο τείχος των δακρύων.
Αυτά επί του παρόντος και ο χρόνος θα δείξει εάν ο Ομπάμα είναι φιλέλληνας όπως θέλουν ορισμένοι και κατά του σιωνισμού όπως θέλουν κάποιοι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: