Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΗΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ


ΚΑΤΑ 3000 ΕΤΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΨΙ ΜΕΤΕΤΕΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΩΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΩΛ ΜΕΛΑΡΣ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΙΣΟΤΟΠΑ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΡΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΡΙΝ 46000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗΚΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙ ΤΩΝ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΗΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΠΡΙΝ 29000 ΕΤΗ ΟΙ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ.Ο ΗΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΥΠΕΡΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΠΟΥΧΙΣΜΟΣ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΓΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑΣ) ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 6 C ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ 40000 ΕΤΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΓΙΑ 6000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΙ ΤΟΥ ΗΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: