Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Η NASA δεν θα στείλει την αποστολή επιδιόρθωσης του τηλεσκοπίου Χαμπλ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία NASA δε θα μπορέσει να εκτελέσει την αποστολή επιδιόρθωσης του διαστημικού τηλεσκοπίου Χαμπλ το Φεβρουάριο του 2009, όπως προβλεπόταν έως τώρα, και την αναβάλει επ’ αόριστον.

Η υπηρεσία ανέφερε εξάλλου ότι η επόμενη αποστολή του διαστημοπλοίου Εντίβορ που θα μεταφέρει εξοπλισμό στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), αναμένεται να γίνει στις 14 Νοεμβρίου. Στις 27 Σεπτεμβρίου, λόγω μιας σημαντικής τεχνικής ανωμαλίας, τα επιστημονικά όργανα του Χαμπλ τέθηκαν αυτομάτως σε κατάσταση μετρίασης φωτισμού, γεγονός που οδήγησε τη NASA να αναπρογραμματίσει το βοηθητικό σύστημα, το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ από την εκτόξευση του τηλεσκοπίου, το 1990.

Το πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα του Χαμπλ κατέστησε το τηλεσκόπιο “τυφλό” προσωρινά και για αυτό η κεντρική μονάδα θα έπρεπε να αντικατασταθεί στην επόμενη διαστημική αποστολή επικοινωνίας με το Χαμπλ. Ωστόσο, αυτή η πέμπτη αποστολή στο Χαμπλ, που θα παρέτεινε τη λειτουργία του τουλάχιστον μέχρι το 2013, οπότε προβλέπεται να εκτοξευτεί ο “διάδοχός” του, το διαστημικό τηλεσκόπιο Τζέιμς Γουέμπ, δεν θα μπορέσει να γίνει τον Φεβρουάριο γιατί η υπηρεσία δεν θα είναι έτοιμη έως τότε για να την πραγματοποιήσει, όπως εξήγησε ο διευθυντής του τμήματος Αστροφυσικής, Τζον Μορς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: